Šiurpus senolio iš pakaunės likimas vietiniams sukėlė daug klausimų | kl.lt

ŠIURPUS SENOLIO IŠ PAKAUNĖS LIKIMAS VIETINIAMS SUKĖLĖ DAUG KLAUSIMŲ

  • 1

Antradienį pasigedus vieno Neveronių senolio, kuris niekaip neapsisprendė, kam palikti savo užgyventą turtą, jis buvo aptiktas savo privačios valdos tvenkinyje.

Kaip portalui kauno.diena.lt pasakojo vietinės seniūnijos darbuotojai, šio 85-erių senolio pasigedo viena neveroniškė, kuriai anksčiau jis taip pat buvo užrašęs savo turtą, bet vėliau persigalvojo ir perrašė jį giminaičiams. Tačiau, nepaisant to, ji vis tiek kasdien jam skambino ir domėjosi, ar nereikia jokios pagalbos.

Nepavykus globojamam senoliui prisiskambinti beveik visą dieną, moteris nusprendė antradienį po pietų jį aplankyti. Ir rado neužrakintas senolio namų duris. Tačiau jo paties niekur nesimatė.

Moteriai nusprendus kviesti policiją, šios pareigūnai, apžiūrėję visą dingusiojo sklypą, pastebėjo po jame esantį tvenkinį aptraukusiu ledu žmogaus siluetą.

Įvykio vieton iškviesti ugniagesiai gelbėtojai savo suvestinėse praneša ištraukę iš šio tvenkinio maždaug pusantro metro nuo kranto aptiktą skenduolį.

Tai buvo šios privačios valdos savininkas.

Pasak policijos atstovės, pirminės apžiūros metu jokių išorinio smurto žymių ant velionio kūno nepastebėta. Pradėtas ikiteisminis tyrimas mirties priežasčiai nustatyti.

Turėdami galvoje senolio blaškymąsi, kam palikti užgyventą turtą, bei kai kuriuos jį pastaruoju metu lankydavusius ne kokios reputacijos ir piktnaudžiauti alkoholiu linkusius asmenis, vietiniai šį įvykį laiko mįslingu. Ir nelinkę viską nurašyti tik galimam lemtingam šio senolio, kurio dukros dėl jo elgesio su jų mama buvo išsižadėjusios, paslydimui būtent ant šio tvenkinio kranto.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

ALGIS

Pas mus per savaitę žuvusių daugiau nei Ukrainoje , vukstant karui .

SUSIJUSIOS NAUJIENOS