Skaitytojas: P. Lukšio gatve skriejama kaip autostrada | kl.lt

SKAITYTOJAS: P. LUKŠIO GATVE SKRIEJAMA KAIP AUTOSTRADA

  • 8

Trečiadienį P. Lukšio g. įvykusi avarija, per kurią aplamdyti du automobiliai, - šios gatvės kasdienybė. Taip teigia vienas šios nelaimės liudininkas, netoliese gyvenantis kaunietis.

"P. Lukšio gatve automobiliai skrieja tarsi autostrada. Deja, dažnos ir avarijos. Vienoje iš jų žuvo mūsų daugiabučio gyventoja, kitoje - sužalota moksleivė. Šiandien - ir vėl avarija", - vardijo vyras, atsiuntęs nuotraukas iš įvykio vietos.

Susidūrus BMW ir "Ford" automobiliams, pastarasis iš važiuojamosios kelio dalies užkėlė ant žaliosios zonos.

Nežinia, ar per didelis greitis buvo šios avarijos priežastimi, tačiau skaitytojas įsitikinęs, kad tokių ir kur kas skausmingesnių nelaimių būtų galima išvengti šioje gatvėje pastačius stacionarų greičio matuoklį - tuomet bent jau dauguma vairuotojų čia važiuotų lėčiau ir atsargiau. 

Kauno miesto saugaus eismo komisija patvirtino ilgai lauktų stacionarių greičio radarų vietas, taip pat pažadėjo, kad šie nauji įrenginiai miesto gatvėse atsiras iki metų pabaigos.

Pagal planą jie bus įrengti dešimtyje vietų. Radarai Kaune bus įrengti pavojingiausiose eismo saugumui vietose: Savanorių prospekto įkalnėje, Europos prospekto nuokalnėje, Nuokalnės, Tunelio, T. Masiulio, R.Kalantos, Jonavos gatvėse, Baltų ir Karaliaus Mindaugo prospektuose.

GALERIJA

  • Skaitytojas: P. Lukšio gatve skriejama kaip autostrada
  • Skaitytojas: P. Lukšio gatve skriejama kaip autostrada
  • Skaitytojas: P. Lukšio gatve skriejama kaip autostrada
Skaitytojo nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (8)

Anonimas

JIE jokio darbo neatlieka .Tą norėjo pasakyti skaitytojas ,neužbaigęs sakinio.

T0kio

"DARBO" KOKĮ ATLIEKA miesto transporto "specialistai" reguliuojantys keleivimą

Lukšio g.

tikrai nepalakstysi .Į tą gatvę SUTELKTAS visa miesto transportas .ten jam susidurti vienas su kitu -didesnė galimybė .Kodėl dalį transporto/visuomeninio/nenukreipus per Šiaurės pr.?
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS