Spąstais vaikams tampa ir žaislai, ir skalbimo mašinos | kl.lt

SPĄSTAIS VAIKAMS TAMPA IR ŽAISLAI, IR SKALBIMO MAŠINOS

  • 2

Antradienį gelbėtojai skubėjo pas mažametį auginančią kauniečių šeimą. Keturmetis į plastikinį žaislinį kamuoliuką su skylutėmis ir įkišo pirštą ir niekaip nepavyko jo ištraukti. 

Pranešimas gautas 17.32 val. iš V. Krėvės pr.

Gelbėtojų ugniagesių turima technika šiuo atveju buvo bevertė, tačiau pravertė rastos medicininės žirklės.

Plastikas buvo atsargiai iškarpytas ir pirkštukas ištrauktas. 

Ugniagesių budėtojas portalui kauno.diena.lt teigė, kad vaikas nenukentėjo, jis buvo apžiūrėtas atvykusių medikų.

Ugniagesiams vis tenka gelbėti smalsius vaikus, paauglius ir suaugusius, pakliuvusius į nepavydėtinas ir pavojingas situacijas.

Kauno ugniagesių gelbėtojų atstovai, kalbėdami su kauno.diena.lt prisiminė, kad vienas  paskutinių panašių atvejų – rugpjūčio pabaigoje Partizanų gatvėje esančiuose namuose į bėdą patekusi keturiolikmetė. Jos ranka buvo įstrigusi durų rankenoje.

Atvykę ugniagesiai gelbėtojai pasitelkė laužtuvą, ir gelbėjimo operacija sėkmingai buvo įvykdyta. Mergaitės ranka buvo išlaisvinta, ją apžiūrėjo medikai. 

Kauno ugniagesiams yra tekę gelbėti ir automatinėje skalbimo mašinoje įstrigusį penkerių metų berniuką.

Kaip žurnalistams yra pasakojęs ugniagesių atstovas, mažylis bandė padėti mamai išimti iš automatinės skalbimo mašinos „Ardo“ skalbinius ir įsiropštė į ją. Truputį pasimuistęs vaikas įstrigo joje ir išsigandęs puolė šauktis mamos pagalbos.

Susijaudinusi mama nepajėgė iškelti vaiko ir kreipėsi pagalbos.  Ir šįkart viskas baigėsi gerai. 

Prieš kelerius metus Kauno gelbėtojai skubėjo pas penkerių metų vaiką, kurio koja įstrigo medyje. Jis M.Jankaus gatvėje laipiojo medyje ir įstrigo 1,5 m aukštyje. Berniukas taip buvo sėkmingai išvaduotas.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

...

Bobos su pimpaliukais paprasčiausiai neišgyveno - natūrali atranka.

Anonimas

Kokie žiopli tie žmonės, yoač moterys. Be gelbėtojų patys jau nieko nebesugeba.Kažkokie nevykėliai...tai jiems ranka, tai koja įstringa....

SUSIJUSIOS NAUJIENOS