Stebisi avarijos Kaune vaizdais: kaip? | kl.lt

STEBISI AVARIJOS KAUNE VAIZDAIS: KAIP?

  • 21

Besibaigiat darbo dienai VI forto žiedinėje sankryžoje įvyko eismo nelaimė, kurio metu viena transporto priemonė pametė galinius ratus. Kitas automobilis sustojo atsirėmęs į stulpą.

Feisbuko grupėje „Kur stovi policija Kaune“ vairuotojai pasidalijo avarijos vaizdais, užfiksuotais kylant į Petrašiūnų į kalną, netoli VI forto žiedinės sankryžos.

Nuotraukose matyti, kad susidūrė du automobiliai. Avarijos metu vieno automobilio ratų ašis atsiskyrė nuo korpuso ir tarsi prisilipdė prie transporto priemonės šono. Kitoje nuotraukoje – automobilis, sustojęs ties apšvietimo stulpu. Ant gatvės pažiro ir įvairios smulkios automobilio detalės.

Internautai stebėjosi, kaip galima taip pamesti ratus. „Negi niekas su registratoriumi nevažiavo? Būtų įdomus video“, – replikavo vienas grupės dalyvis.

Negi niekas su registratoriumi nevažiavo? Būtų įdomus video.

„Pradžiai pasižiūrėjęs pagalvojau, kad arklio traukiamas vežimas pametė ratus, kurie nuriedėjo nuo kalno ir atsitrenkė į „Audi“, – stebėjosi kitas.

„Bet tai kaip?“ – trumpai brūkštelėjo trečiasis.

Dar kiti perspėjo vairuotojus, esant galimybei, rinktis kitus maršrutus, mat viena eismo juosta kol kas sunkiai pravažiuojama, todėl formuojasi spūstis.

Kauno apskrities Vyriausiojo policijos komisariato atstovai portalui kauno.diena.lt nurodė, kad avarija K. Baršausko gatvėje įvyko apie 16 val. Įvykio metu susidūrė 1979 metais gimusio asmens vairuojamas „Opel“ su „Audi“, kurį vairavo 1987 metų gimimo asmuo. Avarijos metu kliudytas apšvietimo stulpas. Abu vairuotojai blaivūs. Avarijos metu, pirminiais duomenimis, žmonės nenukentėjo.

GALERIJA

  • Stebisi avarijos Kaune vaizdais: kaip?
  • Stebisi avarijos Kaune vaizdais: kaip?
Feisbuko grupės „Kur stovi policija Kaune“ nuotr.
Gairės: avarija, avarija Kaune, išlūžo ratai, avarija LT
Rašyti komentarą
Komentarai (21)

myliuM

Ar mūsų mylimas meras taip ir nesusipras per savo kadenciją VI forto sankryžoje pradėti dviejų lygių sankryžą (viaduktą) rengti?

Haha

Juk kaunas, marozai netik su bmw. Jie ten visur…

Faktas

kad technikinę apžiūrą už kyšius daug tokių geldų praeina
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS