Stiprus vėjas vertė medžius: Kaune vienas apgadino automobilį | kl.lt

STIPRUS VĖJAS VERTĖ MEDŽIUS: KAUNE VIENAS APGADINO AUTOMOBILĮ

Ketvirtadienį kai kur stipriai palijus, ugniagesiai gelbėtojai 20 kartų vyko visoje Lietuvoje šalinti ant važiuojamosios kelio dalies nuvirtusių vėjo nulaužtų medžių ir šakų.

Kaip pranešė Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas, šešis kartus tokie darbai atlikti Klaipėdos apskrityje, keturi – Šiaulių apskrityje, Vilniaus ir Kauno apskrityse vykta po tris kartus, o Telšių ir Panevėžio apskrityse – po du kartus.

Ketvirtadienį 16.34 val. gautas pranešimas, kad Kaune, Šiaurės prospekte, prie gatvės nuvirto medis ir apgadino automobilį.

Atvykusios ugniagesių pajėgos medį rado užvirtusį ant automobilio „Honda Jazz“.

Sulaukus policijos pareigūnų medis buvo supjautas ir patrauktas.

Rašyti komentarą
Komentarai (19)

minde

daugiausia europoj baige auksta moksla yra aiksteles pagailejai keliu oru mokek remonta buku zmn salis/reilk jkad rusai okupuotu durniu saly.

Kaunietis

Ir kiek amžinai nepatenkintų. Galėtų tai prie kiekvieno medžio grandinėm prisirakintų. BURATINAI nelaimingi. Tai ne taip nugenėjo, tai ne tą nupjovė. Užknisot juodai. Pasižiūrėkit, kokie tie lūžtantys ir kertami medžiai. Gluosniai ir uosialapiai klevai. Gluosniai apskritai prastas medis. Greitai auga ir sendamas trešta, todėl lūžta ir kelia pavojų. O tie uosialapiai yra invaziniai parazitai. Jie veisiasi kaip žiurkės. Ir trapūs, greitai lūžta. Va tvarkė Kauko alėją. Norėjo juos iškirsti, nes jų niekas nesodino. Jie per sovietmetį, kai niekas nieko netvarkė, savaime pridygo. Kauko laiptų aplinkoje vien tik jie karaliauja ir užstoja miesto panoramą. Kai juos norėjo iškirsti BURATINAI piketavo ir neleido. O tsi paditarnavo miestui. Nei grožio, nei naudos.

Rasytojai Ingridai

Jei jau pavadinime konstatuoji kad vienas medis Kaune apgadino viena automobili, tai kam dedi nuotrauka sena kur medis guli ant 2ju? Ir kiek jus klasiu baige zurnalistai ?"medis supjautas ir patrauktas"gal reiktų-medis supjaustytas ir patrauktas?
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS