Sugyventinio nužudymu įtariamą jonavietę teismas leido suimti mėnesiui | kl.lt

SUGYVENTINIO NUŽUDYMU ĮTARIAMĄ JONAVIETĘ TEISMAS LEIDO SUIMTI MĖNESIUI

  • 5

Sugyventinio nužudymu įtariamą Jonavos gyventoją Kauno apylinkės teismas ketvirtadienį leido suimti vienam mėnesiui.

Kaip pranešė teismas, įvykio vietoje trečiadienį ryte sulaikyta J.P. yra įtariama tąnakt, būdama apsvaigusi nuo alkoholio, buitinio konflikto metu tyčia peiliu dūrusi į krūtinę kartu gyvenančiam sugyventiniui, dėl ko šis iškart mirė.

Teismo nutartyje pažymima, kad būdama laisvėje moteris gali bandyti paveikti liudininkus, kurie gyvena tame pačiame daugiabutyje ir su kuriais ji artimai bendrauja.

Taip pat pabrėžiama, kad pati įtariamoji savo kaltę neigia, tarp jos ir kitų liudytojų parodymų yra esminių prieštaravimų.

Įvertinus, kad moteris gali tiek daryti naujus nusikaltimus, tiek trukdyti ikiteisminiam tyrimui, teismas prokurorų prašymą patenkino iš dalies ir leido ją suimti ne didžiausiam leidžiamam laikotarpiui.

Anot teismo, moteris anksčiau yra teista keturis kartus, turi žalingų įpročių.

1969 metais gimusio vyro kūnas su durtine žaizda buvo rastas apie trečiadienį, devintą ryto, Panerių gatvėje esančiame bute. Manoma, kad jis buvo nužudytas laikotarpyje tarp antradienio vėlaus vakaro ir trečiadienio ryto.

1964-aisiais gimusi J.P. buvo sulaikyta įvykio vietoje ir uždaryta į areštinę.

Ši teismo nutartis per 20 dienų gali būti skundžiama Kauno apygardos teismui.

Rašyti komentarą
Komentarai (5)

ALKOHOLIKAS

Teisnga Senelės pastaba ''kai tik sugyventiniai , tai ir žudynės '' ,gal leisim pidarastams taip gyventi , tada jie vieni kitus praretins .

ALGIS

tai kas ką terorizuoja , B O B O S .

Čiubaka

feministės bujoja
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS