Sumaišties Šilainiuose kaltininkė – pramogaujanti katė ar nerūpestinga mama? | kl.lt

SUMAIŠTIES ŠILAINIUOSE KALTININKĖ – PRAMOGAUJANTI KATĖ AR NERŪPESTINGA MAMA?

  • 4

Antradienio vakare po sunerimusių šilainiškių pranešimų apie gresiantį pavojų mažamečio gyvybei į šią Kauno dalį buvo pasiųstos visos miesto specialiosios tarnybos.

Kauno ugniagesiai gelbėtojai savo suvestinėse praneša, kad informacija iš Bendrojo pagalbos centro, jog per vieną Rasytės gatvės daugiabučio penktojo aukšto langą pavojingai persisvėręs apie ketverių metų vaikas, buvo gauta 20.37 val.

Skambinusi moteris iš gretimo namo teigė, kad mažasis išdykėlis tai persisveria per langą, tai vėl pasitraukia. Matyti ir, kaip pro šį langą praeina viduje esantis moteris, tačiau tai pavojingam vaiko elgesiui jokios įtakos neturi.

Į šio įvykio vietą Bendrasis pagalbos centras išsiuntė ne tik ugniagesius gelbėtojus, bet ir greitosios medikus bei policiją.

Ugniagesių gelbėtojų suvestinėse šis pranešimas baigiamas tuo, kad atskubėjus į įvykio vietą, jokio vaiko lange nebuvo.

Tačiau portalui kauno.diena.lt šį pasakojimą pratęsė Kauno policijos atstovė. Ji teigė, kad apie šį įvykį pranešė ir atvykusius jos kolegas pasitiko vyriškis, pamatęs šį sukrečiantį vaizdą, būdamas penkiaaukščio kieme. Panašu, kad skambinusiųjų į Bendrąjį pagalbos centrą netrūko.

Anot policijos atstovės, pagal šio vyriškio parodytą langą buvo pasikelta ir iki buto penktajame aukšte, kuriam jis priklauso. Šio buto duris atidarė jau ketvirtą dešimtį pradėjusi moteris. Bute aptiktas ir penkiametis.

Tačiau šio mažamečio mama teigė, kad jis negalėjo būti persisvėręs per langą, nes tame kambaryje, kur penkiametis žaidė, langas buvo uždarytas. O buvo atidarytas kitame kambaryje, kuriame buvo tik ji – sėdėjo prie kompiuterio.

Anot mažamečio mamos, kaimynus galėjo suklaidinti jų katė, mėgstanti įsitaisyti prie atviro lango.

Viskas baigėsi tuo, kad policijos pareigūnai tik įspėjo šią šilainiškę, jog atidžiau prižiūrėtų mažametį sūnų. Ir jokio tyrimo dėl šio įvykio nepradėjo. Priimant tokį sprendimą ne paskutinį vaidmenį suvaidino tai, kad lig šio ši šeima pareigūnams nebuvo žinoma.

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

Vika

Nesamone, zmones matai neatskiria kates nuo vaiko! Kaimyno katinas 5 aukste daznai ant palanges, bet tikrai nepanasus i vaika. Aisku buvo vaikas, o moteris issisukineja. Priziuretu geriau, o ne paistytu nesamones apie katina.

Jūs čia rimtai?

Tokiais atvejais reikia bent foto padaryti ir faktas bus nenuginčijamas.

Anonimas

Pramogaujanti išgimdytoja ir katę gali apkaltinti.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS