Iš Suomijos atvairuoto vilkiko užkaitęs bakas sukėlė ant kojų ugniagesius | kl.lt

IŠ SUOMIJOS ATVAIRUOTO VILKIKO UŽKAITĘS BAKAS SUKĖLĖ ANT KOJŲ UGNIAGESIUS

  • 12

Vėlų ketvirtadienio vakarą Kauno ugniagesiams teko skubėti į Europos prospektą, nes buvo gautas pranešimas, kad iš vilkiko rūksta dūmai.

 

Ugniagesiai pranešimo apie tai, kad Europos prospekte iš vilkiko rūksta dūmai sulaukė apie 23 val.

„Į įvykio vietą išvyko du ugniagesių ekipažai. Tačiau jiems nieko gesinti neprireikė. Lietuvis vairuotojas, atvairavęs vilkiką iš Suomijos su suomiškais numeriais, paaiškino, kad užkaito metalinis bakas.

Vairuotojas jau pats buvo išsprendęs problemą su milteliniais gesintuvais ir ugniagesių pagalbos atsisakė“, - portalui kauno.diena.lt pasakojo Kauno apskrities priešgaisrinės gelbėjimo valdybos Operacinio vadovavimo skyriaus budėtojas.

 

GALERIJA

  • Iš Suomijos atvairuoto vilkiko užkaitęs bakas sukėlė ant kojų ugniagesius
  • Iš Suomijos atvairuoto vilkiko užkaitęs bakas sukėlė ant kojų ugniagesius
Skaitytojo nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (12)

kauniete to palaikau

Ir pas mus šeimos instituto naikinimas pamazgu pilimas iš valdžios su vaivorikšte mosuojantis viksta Palaikau jus to palaikau 100%teisingai parašėte

Skudurėlis

Gal autonominis salono sildymas dumus leido, furose daznai tokie dumai atrodo lyg degtu is bako.

palaikau

Rusus ir Ukrainiecius kurie supranta , kad pasaulyje vyksta ideoligiju karas, tai rusu tradicines seimos vertybes, su stipriu, drasiu, garbingu vyru ir ismintinga, pasiaukojancia, seimos siluma spinduliuojancia moterimi, pries Lgbt istvirkeliu, nuklydusiu , parsidavusiu, psihologiskai sutrikusiu, amoraliu menkystu Amerikieciu idelogija, kuri veda prie zmonijos susinaikinimo! Amerika neturi vilties susitvarkyti su tokia Rusu palaikoma ideologija, todel vienintelis budas suskaldyti Rusija is vidaus, tai nacizmas, lgbt, seimos instituto naikinimas, istvirkimas, nuzmogejimas iki gyvulio lygio!!!!! Susimastykit!!!!
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS