Tęsiamos nuo tilto galimai nukritusios merginos paieškos: koją kiša oro sąlygos | kl.lt

TĘSIAMOS NUO TILTO GALIMAI NUKRITUSIOS MERGINOS PAIEŠKOS: KOJĄ KIŠA ORO SĄLYGOS

  • 11

Šeštadienį pareigūnai toliau tęsia nuo tilto Vakariniame aplinkkelyje galimai nukritusios jaunos moters paieškas.

Iki šiol jos rasti taip ir nepavyko. „Vėl bus pasitelktas bepilotis orlaivis (dronas – aut. past.). Narai į paiešką nevyks dėl ledonešio – oro sąlygos neleidžia, nebent ką nors reikėtų gelbėti. O aktyvi paieška tęsiama“, – portalo kauno.diena.lt žurnalistams šeštadienio rytą sakė Kauno apskrities policijos budintis darbuotojas.

Primename, kad žinia apie galimą tragišką nelaimę buvo gauta sausio 12 d. rytą, 4.24 val. Pranešta, kad feisbuke rasta informacija – mergina ant tilto, jai reikia pagalbos. Nuvykę ugniagesiai ant tilto merginos nerado. Policijos pareigūnai ėmė tikrinti pranešime nurodytą informaciją.

Feisbuke ėmė plisti, kaip manoma, merginos laiškas, kuriame – gluminančios detalės apie patyčias. Minimi ir keli konkretūs asmenys. Nežinia, ar šis laiškas tikras ir ar susijęs su minėtu įvykiu, tačiau nurodoma ta pati vieta – Č. Radzinausko tiltas.

Gairės: pagalbos tel, paieškos, nukrito nuo tilto, jauna moteris
Rašyti komentarą
Komentarai (11)

elena

o kas mate kad jinai nusoko gal be reikalo ieskoma jos ten

taigi

Jei laiške suminėti konkretūs patyčininkų vardai, tai dabar jų laikas atėjo pasijaudinti ir pasinervinti. Merginos artimųjų vietoje, paduočiau juos į teismą dėl privedimo iki savižudybės (jei savižudybė vis dėlto įvyko).

gita

Kaip gaila, kad negalima gauti jokios skubios pagalbos ir pasirenkama išėjimas į nebūtį.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS