Policija pateikė daugiau detalių apie rastą Agotą (vaizdo įrašas) | kl.lt

POLICIJA PATEIKĖ DAUGIAU DETALIŲ APIE RASTĄ AGOTĄ (VAIZDO ĮRAŠAS)

  • 28

Nuo sekmadienio ieškota Kaune dingusi devynmetė Agota rasta. Tai antradienio vakarą patvirtino Kauno policija. Daugiau detalių – spaudos konferencijoje.

Policijos generalinis komisaras Renatas Požėla Eltai patvirtino, kad įtariamasis yra policijos komisariate, o mergaitė išvežta apžiūrai į klinikas.

„Įtariamasis yra policijos komisariate, su juo dirbama. Mergaitė išvežta į Kauno klinikas apžiūrai“, – sakė R. Požėla.

Pareigūnai ir kitos institucijos vykdė Agotos R., gimusios 2014 m., paiešką. Anot policijos, nepilnametė sekmadienį iš namų, esančių Kaune, Trešnių take, išėjo ir iki šios nakties nebuvo grįžusi.

Spaudos konferencijos vaizdo įrašas:

Rašyti komentarą
Komentarai (28)

Ciakauskas

Gaila kad mergaite isniekinta buvo per ta laiką.pagarba aro vyrams kurie ji dauze ta pacia minute pamate kaip atrode mergyte

100%

Sutinku su ED Tai yra slaptas tyrimas, užčiaupkit burnas kas nors klinikų gydytojams ir jų artimiesiems, iš jų eina visos žinios ir paskalos, ir duokit šeimai ramybę, o ypač mergaitei, kuriai reik grįžti į visuomenę ir normalų gyvenimą ir t. t.

Beretė

Ką čia dangsto? Mato, kad skaitoma tema, tai dabar valkios po visas televizijas, portalus. Dirbkite jei reikia dirbti, ko nepasakė, tai ir tegul netrupina po sakinį naują sename tekste. Yra kiti įvykiai, švieskite kas vyksta šiandien, o ne kas prieš savaitę. Nusibodo, tokie akių dūmimai nuo to kas vėl naujo ir netikėto atsiras ant gyventojų galvų.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS