Tragiška avarija Jonavos rajone: BMW partrenkė ir mirtinai sužalojo vyrą | kl.lt

TRAGIŠKA AVARIJA JONAVOS RAJONE: BMW PARTRENKĖ IR MIRTINAI SUŽALOJO VYRĄ

  • 7

Jonavos rajone sekmadienio vakarą mirtinai partrenktas keliu ėjęs vyras.

Policijos departamento duomenimis, nelaimė Šešuvos kaime įvyko 20.38 val.

24 metų vyriškio vairuojamas automobilis BMW partrenkė ir mirtinai sužalojo neapšviestame kelio ruože važiuojamąja kelio dalimi be atšvaitų ėjusį 66 metų vyrą.

Rašyti komentarą
Komentarai (7)

Vilma

Tuo keliu eismas vyksta minimaliai. Praktiškai viena kita mašina pravažiuoja ir tai pagrinde iš netoliese gyvenančių. Toje vietoje, kur buvo partrenktas mūsų amžiną jam atilsį kaimynas, vyksta tokių kaip čia pavadinus "pacukų " suvažiavimai....Būtų laikomasi saugaus greičio, būtum pamatęs, Tu, Vairuotojau su supuvusiu BMW! GREITIS turėjo būti be mažiau 100 km/h. Tikimės bus išaiškinta ir kaltininkas gaus bausmę, kurios nusipelnė. Ilsėkis ramybėje, ŠARŪNAI!

Problema

Yra tokia Problema, kad daug kur rajone (ir net mieste) turi eiti tik keliu. Labai dažnai net per tiltą nėra jokio šaligatvio. O kelio apsauginės juostos panaikintos - dėl statytojų godumo užstatyta net gyvenvietėse (pakeistos taisyklės). Atkreipkit dėmesį. Likusioje siauroje dalyje prie kelių sustatytos mašinos, konteineriai ir pan.O auto ne visi turi ir gali vairuoti. Apšvietimo net viadukuose nėra.

Nieko nuostabaus

BMW - budulių mašina.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS