Tragiškas gaisras pakaunėje: užgesinus liepsnas rastas nežinomojo kūnas | kl.lt

TRAGIŠKAS GAISRAS PAKAUNĖJE: UŽGESINUS LIEPSNAS RASTAS NEŽINOMOJO KŪNAS

  • 0

Vėlų ketvirtadienio vakarą Kauno rajone ugnis pasiglemžė jau ketvirtą šiais metais žmogų. Pernai tokių tragedijų čia nebuvo per visus metus. Maža to: nežinoma, kas žuvo. Įtariamieji – du.

Kauno priešgaisrinės gelbėjimo valdybos duomenimis,  pranešimas, kad Ringaudų seniūnijos Virbališkių kaimo Luobinės gatvėje dega ūkinis pastatas, kuriame įrengtos ir gyvenamosios patalpos, todėl viduje gali būti žmonių, buvo gautas 22.47 val.

Skambino kažkas iš dar nemiegojusių kaimynų, atkreipęs dėmesį į iš toli matomą gaisro pašvaistę. 

Į įvykio vietą pasiųstos trys autocisternos iš Kauno rajone bei Kaune įsikūrusių Kauno priešgaisrinės gelbėjimo valdybos komandų. Jų ekipažai teigia taip pat pamatę ugnimi nušviestą dangų dar iš labai toli.

Atvykus į įvykio vietą, rąstinis pastatas degė atvira liepsna. Jo šiferiu dengtas stogas jau buvo nudegęs.

Siautėjanti ugnis lokalizuota tik po pusvalandžio, prie atvykusių ugniagesių pajėgų prisijungus ir dviem savanoriams.  O galutinai užgesinta tik apie pirmą valandą nakties.

Apie vidurnaktį pagaliau esant galimybei įeiti į pastato vidų, jame rastas stipriai apdegęs nenustatytos tapatybės žmogaus kūnas.

Anot aplinkinių gyventojų, tai gali būti arba šio ūkinio pastato savininko, arba kito vyriškio, kuriam jis buvo leidęs čia apsistoti, palaikai.

Policija pradėjo ikiteisminį tyrimą dėl nežinomojo mirties priežasties nustatymo, per kurį aiškinsis ir jo tapatybę.

Anot ugniagesių gelbėtojų, jokių techninių priežasčių kilti šiam gaisrui nebuvo. Lieka dvi versijos – arba neatsargus elgesys, arba tyčinis padegimas, slepiant kito nusikaltimo įkalčius.

Anot policijos, kol kas realesnė pirmoji versija.

Per šią nelaimę ne tik nudegė visos šio ūkinio pastato, kuris kažkam buvo gyvenamoji vieta, stogas, bet ir išdegė jo vidus.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS