Tragiškas vidurnakčio gaisras pakaunėje: išsigelbėti pavyko ne visiems | kl.lt

TRAGIŠKAS VIDURNAKČIO GAISRAS PAKAUNĖJE: IŠSIGELBĖTI PAVYKO NE VISIEMS

  • 5

Šiąnakt, apie 2 val., gausios Jonavos rajono bei Kauno ugniagesių gelbėtojų pajėgos skubėjo į Jonavos rajono Užusalių kaimą. Pranešta apie degantį vieną jo Saulės gatvės namą, iš kurio pavyko išsigelbėti ne visiems jame buvusiems žmonėms.

Pirmieji į įvykio vietą atskubėję vietinės Užusalių komandos ugniagesiai jau rado šį vieno aukšto su mansarda apmūrytą medinuką degantį atvira liepsna.

Remiantis pirmine ugniagesių gelbėtojų informacija, iš gaisravietės buvo pavykę ištrūkti keturiems žmonėms. Vieną iš jų priglaudė kaimynai, o trys – du vyrai ir moteris nuo 20 iki 50 metų dėl nudegimų bei apsinuodijimo smalkėmis greitosios pagalbos medikų buvo išvežti į Kauno klinikas.

Išsigelbėjusieji ir pasakė, kad greičiausiai gaisre liko dar vienas žmogus. Apdegęs jo kūnas aptiktas tik apie 4 val. viename iš šio sudegusio namo kambarių.

Anot Užusalių seniūnijos darbuotojų, gaisre žuvo namo savininkų sūnus, kuriam, pirminiais duomenimis, buvo 24-eri metai. Jis gyveno kartu su tėvais. O penktadienio vakare pas jį į svečius buvo atėjusi bendraamžių pora iš tų pačių Užusalių. Pavakaroję svečiai liko nakvoti. Būtent ši jauna pora kartu su žuvusiojo tėvu ir išvežti į Kauno klinikas. Labiausiai iš jų nukentėjo tėvas, kuris, bandydamas gelbėti sūnų, stipriai apdegė. Pirminiais duomenimis, – kojas ir veidą. Jo sutuoktinę, kuri per gaisrą fiziškai nenukentėjo, tačiau patyrė didelį šoką, po nelaimės priglaudė ne per toliausiai gyvenančios vyresniosios dukters šeima.

Kokia šios tragedijos priežastis – dar aiškinamasi. Apsistota ties dviem versijomis – nelaimę prišaukė krosnies kūrenimas arba neatsargus elgesys.

Rašyti komentarą
Komentarai (5)

užjaučiu, bet pastaba žurnalistams

pabalbieriškyje, paklaipėdoje, pakėdainiuose, pavilniuje - negi sunku rašyti Kauno rajone?

Alevtina charckova

Nuosirdziausia uzuojauta.Labai uzjauciu.

Jonas

Užusaliai yra Jonavos rajone.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS