Nelaimė Kaune: troleibuse sukniubo keleivis – vyrą ištiko klinikinė mirtis | kl.lt

NELAIMĖ KAUNE: TROLEIBUSE SUKNIUBO KELEIVIS – VYRĄ IŠTIKO KLINIKINĖ MIRTIS

  • 23

Šeštadienį, apie 13 val., Kauno greitosios pagalbos stoties medikus pasiekė iškvietimas, kad 15-ojo maršruto troleibuse apalpo vyras.

Atvykus greitosios medikams paaiškėjo, kad vyras jau ištiktas klinikinės mirties.

Buvo skubiai išsiųstas reanimobilis.

Greitosios pagalbos stoties pamainos vyresnioji gydytoja patikslino, kad šiuo metu medikai kovoja dėl 55-erių metų vyro gyvybės.

Nelaimė atsitiko S. Daukanto viešojo transporto stotelėje, sustojus troleibusui. 

Rašyti komentarą
Komentarai (23)

Patarimas

Jei turite širdies sutrikimų, tai natūralu, kad trūkstant deguonies liga tik paaštrės! Vaikščiokite pėsti, jei tai įmanoma! Stovėkite troleibuse prie atdaro lango ( jei atsidaro..kas kartais misija neįmanoma)

Med.

Žmogų gali ištikti širdies smūgis Trūkstant deguonies,kas ir įvyko dėvint kaukę. Medikai žino,kas nutinka Trūkstant deguonies,kokios pasekmės lauke.Kaukės tai dar vienas žmonijos naikinimo būdas.Ligonius reikia gydyti o ne uždėti visiem kaukes,kad sveiki neužsikrėstų ir ligoniai kad neužkrestu.Yra šalių kuriose tas kaukes tik rekomenduoja deveti o ne per prievartą, baudomis verčia jas deveti.

Anonimas

Ne visam pasaulyje, nemeluokit. Pažįstamas prieš savaitę buvo Čekijoje ir sakė, visi be kaukių ir mėgaujasi gyvenimu. O autobusai ar troleibusai turėtų ne visus liukus atidarinėti, o autobusus kondicionieriais vėdinti
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS