V. Krėvės prospekte BMW partrenkė perėja ėjusį vyrą, vairuotojas – pabėgo | kl.lt

V. KRĖVĖS PROSPEKTE BMW PARTRENKĖ PERĖJA ĖJUSĮ VYRĄ, VAIRUOTOJAS – PABĖGO

  • 14

Pirmadienio vakarą Kaune, V.Krėvės prospekte, automobilis BMW partrenkė vyrą. Jis išvežtas į ligoninę.

Policija pranešimą apie eismo įvykį V.Krėvės prospekte, netoli prekybos centro „Saulėtekis“, gavo 18.10 val.

„V.Krėvės prospekte, nereguliuojamoje pėsčiųjų perėjoje, automobilis BMW partrenkė 1983 metais gimusį vyrą. Jis išvežtas į ligoninę. Vairuotojas iš įvykio vietos pasišalino. Automobilis jau surastas, o vairuotojas – ne“, – portalui kauno.diena.lt sakė Kauno apskrities policijos budėtojas.

Gairės: partrenktas vyras, avarija LT, avarija V.Krėvės prospekte, automobilis BMW, vairuotojas pabėgo, išvežtas į ligoninę
Rašyti komentarą
Komentarai (14)

Įdomu

Būtų įdomi statistika, kiek avarijų/ žūčių Lietuvoje tenka 1000 registruotų kiekvienos markės automobilių. Žinia, dėl įvykių kalčiausia yra tarpinė tarp vairo ir sėdynės, bet vis dėl to įdomu būtų paskaityti.

siaip

filmuojama ta pereja, tai gal kada nors bus idetas irasas, kur matysis kokia kieno kalte. O kad pilna lakstanciu debilu, tai faktas - kiekviena diena matau pro langa.

"Vairuotojui" ir "jums"

Reikia ir pėsčiuosius mokinti eismo taisyklių, nes jie tikrai nesidairę šauna per gatves. O BMW tikrai diagnozė. Kiek yra normalių vairuotojų tarp kitų markių automobilių, o kiek tarp BMW? Krėvės pr. dažnai matau lakstančius būtent BMW automobilius! Jie ir aikštelėse laksto, taisyklės jiems negalioja. Kur policija Krėvės prospekte?
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS