Valentino dienos išvakarėse – kriminalinis priminimas, kas nutinka, kai meilė baigiasi | kl.lt

VALENTINO DIENOS IŠVAKARĖSE – KRIMINALINIS PRIMINIMAS, KAS NUTINKA, KAI MEILĖ BAIGIASI

  • 19

Šiąnakt Kauno policija karštais pėdsakais po Lietuvą vaikėsi 52-ejų metų karštakošį, antradienio vakare Pagiriuose (Garliavos apylinkių seniūnija) grasinusį nužudyti buvusią sutuoktinę bei, panašu, kad pagrobusį iš jos turtą, kuriuo esą ją apdovanojo, kai viskas tarp jų buvo gerai. Kadangi sulaikytas po keturių valandų, jis atsisakė tikrintis blaivumą, panašu, kad vieno kaltinimo jam pavyko išvengti, tačiau kitų dviejų, už kuriuos gresia didesnės bausmės, – ne.

Policijos suvestinėse pranešama, kad antradienį apie 20.50 val. minėtas asmuo savo namuose minėtame pakaunės kaime, galimai neblaivus, konflikto metu grasino dvejais metais jaunesniai moteriai, ją sumušė bei pagrobė nukentėjusiosios 2009-ųjų metų laidos automobilį „BMW X6“, du mobiliuosius telefonus ir 100 eurų. Padaryta žala – apie 17 tūkst. eurų.

Kas pranešė apie šį įvykį policijai, jeigu iš nukentėjusiosios buvo pagrobti telefonai, neaišku. Panašu, kad pareigūnams pranešta ir, kur reikėtų ieškoti įtariamojo.

Kauno policijos pareigūnai jį rado 00.50 val. viename Ariogalos (Raseinių r.) name. Pirminiais duomenimis, – pas artimuosius. Ten pat rastas ir pavogtas BMW, kuriuo, panašu, kad jis neblaivus galėjo atvažiuoti čia iš pakaunės. Tačiau įtariamajam atsisakius tikrintis girtumą, toks įtarimas jam nebuvo pareikštas. Tik dėl grasinimo nužudyti, už ką gresia laisvės atėmimas iki dvejų metų, ir svetimo turto vagystės, už kurią numatyta griežčiausia bausmė – laisvės atėmimas iki trejų metų.

Likusią nakties dalį šis karštakošis jau praleido policijos areštinėje, kurioje gali būti laikomas be teismo leidimo 48 valandas.

Rašyti komentarą
Komentarai (19)

kas

čia per valentino diena?

Nausiedianc

Santa Rabarbara... :-D

As

O kas atsitiks lendzbyrgiui kai beretes nustos ji myleti ?
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS