Šventinį vakarą pareigūnai vaikė Santakos parke besibūriuojančius eitynių dalyvius | kl.lt

ŠVENTINĮ VAKARĄ PAREIGŪNAI VAIKĖ SANTAKOS PARKE BESIBŪRIUOJANČIUS EITYNIŲ DALYVIUS

  • 8

Antradienio vakarą į Santakos parką sulėkė pareigūnai, pranešta apie vykstančias daugybės žmonių eitynes.

Apie įvykį portalo kauno.diena.lt žurnalistus informavo Lietuvos valstybės atkūrimo dienos vakarą Santakos parke vaikštinėjęs kaunietis.

Pasak jo, prie ten esančio pagoniško aukuro vyras pastebėjo 20-30 žmonių susibūrimą ir atvykusius keturis policijos ekipažus.

„Pareigūnai atvažiavo išvaikyti žmonių. Pusė iš jų išsilakstė. Tačiau policijos ekipažams išvažiavus, žmonės prie laužo buvo sukviesti vėl. Atrodė truputį juokingai – būriuotis negalima, bet susirinko“, – stebėjosi pašnekovas, pridurdamas, kad anksčiau tokios sueigos čia esą būdavo organizuojamos ketvirtadieniais.

Atrodė truputį juokingai – būriuotis negalima, bet susirinko.

Susisiekus su Kauno apskrities pareigūnais, šie patvirtino – pranešimas apie įvykį buvo gautas vasario 16 d. 18.56 val. Informuota apie miesto centre besibūriuojančius žmones, vykstančias eitynes. Galutinis eisenos dalyvių taškas buvo Santakos parke esantis jau minėtas aukuras.

„Mūsų pareigūnai sureagavo. Tikrai atvyko ne vienas ekipažas. Pareigūnai bendravo su susirinkusiais žmonėmis, užsirašė jų kontaktinius duomenis bei paprašė išsiskirstyti“, – sakė Kauno apskrities Vyriausiojo policijos komisariato (VPK) atstovė Odeta Vaitkevičienė.

Jos teigimu, visi susirinkusieji dėvėjo apsaugines kaukes. Turimais duomenimis, 20.20 val. besibūriavę žmonės išsiskirstė.

GALERIJA

  • Šventinį vakarą pareigūnai vaikė Santakos parke besibūriuojančius eitynių dalyvius
  • Šventinį vakarą pareigūnai vaikė Santakos parke besibūriuojančius eitynių dalyvius
Skaitytojo nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (8)

lietuva

tokius stukacius prie gedos stulpo..atejo laikai,kai bijai kaimyno,bijai zmoniu,o mes gi visi esam paprasta liaudis,kuri nori gyventi laisvai ir oriai.. kas atsitiko jums lietuviai,kad tapot vieni kitiems skundikais priesais..

ALGIS

Matomai skundikui pasirodė , kad žmonės susirinkę B A L K O N E rūko .

Anonimas

O kai armontaitė su bml pažeisdami karantino salygas ir nešinį šūkiais atvirai ižeidinėdamį policiją po Vilnių marširavo tai policajai ne tik kad nieko nedarė bet dar juos ir saugojo...... O armontaitė įstatymo pažeidėja iki ministro dasimarširavo...
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS