Vasario 16-osios akibrokštas Kaune: visuomenės demaskuotų išsišokėlių tikslai – kol kas neaiškūs | kl.lt

VASARIO 16-OSIOS AKIBROKŠTAS KAUNE: VISUOMENĖS DEMASKUOTŲ IŠSIŠOKĖLIŲ TIKSLAI – KOL KAS NEAIŠKŪS

  • 10

Paaiškėjo, kad Vasario 16-oji nebuvo Kaune tokia rami, kaip atrodė iš pirmo žvilgsnio. Tądien mįslingo nusikaltimo vietoje – pirminiais duomenimis, gadinant strateginį miesto objektą, buvo nutverti du jaunuoliai.

Kaip pranešama Kauno ugniagesių gelbėtojų suvestinėse apie įvykius, į kuriuos jiems teko vykti tą šventinę parą, 16.37 val. jų pagalbos šaukėsi ir Kauno policija. Užregistruotas prašymas atjungti dujų balionus Chemijos gatvėje.

Adresas, kuriuo užregistruotas šis iškvietimas, buvo „Kauno vandenų“ Gamybos skyriaus Avarinės tarnybos. Tačiau nuvykus paaiškėjo, kad tai – geležinkelis. O minėtas adresas – orientacinis, siejamas su arčiausiai įvykio vietos esančiu pastatu.

Ugniagesių gelbėtojų suvestinėse teigiama, kad atvykus į įvykio vietą, paaiškėjo, jog policijai reikia jų pagalbos nugabenti du dujų balionus į policijos komisariatą. Deja, priešgaisrinės pajėgos tokio pobūdžio darbų neatlieka.

Kauno policijos atstovė patikslino, kad minėti dujų balionai policijoje visgi atsidūrė. Jie siejami su įvykiu geležinkelio atkarpoje ties jau minėtu adresu, apie kurį tądien 13.52 val. pranešė pilietiškas asmuo. Jis teigė, kad mato, kaip yra pjaustomi geležinkelio bėgiai.

Nurodytu adresu išskubėję policijos patruliai, įvykio vietoje aptiko du jaunuolius, gimusius 2003 ir 1995 m., ir minėtus dujų balionus.

Dėl šio įvykio pradėtas jo aplinkybių patikslinimas, po kurio bus sprendžiama, ar pradėti ir ikiteisminį tyrimą.

Rašyti komentarą
Komentarai (10)

Teroristai

Jie ruošėsi ne vogti bėgius, o juos pažeisti, kad nuvirstų traukinys-planavo diversiją traukinio avariją. Dekokime pranesusiems.

Nemanau

Kad ten kažkokie politiniai motyvai, tiesiog data sutapo su vagių kėslais

Ggg

Paprasti metalo vagys
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS