Velnias ir vėl pakišo girtam vairuotojui pagalvę, nors iki tragedijos buvo per plauką | kl.lt

VELNIAS IR VĖL PAKIŠO GIRTAM VAIRUOTOJUI PAGALVĘ, NORS IKI TRAGEDIJOS BUVO PER PLAUKĄ

  • 15

Šiąnakt Jonavos rajono geležinkelio pervažoje susidūrė krovininis traukinys su dešimties vagonų sąstatu ir 34-erių metų senumo lengvasis automobilis „VW Bora“, kuriuo važiavo du asmenys. Nors pastarasis buvo nustumtas nuo bėgių į griovį ir apvirto ant stogo, jo vairuotojas sugebėjo išlipti pats. Pirminiais duomenimis, nesunkiai nukentėjo tik jo keleivis.

Apie šį įvykį Jonavos rajono Šveicarijos seniūnijoje – ties Dumsių kaimu šiąnakt – 1.12 val. pranešė minėto traukinio, vykusio maršrutu Palemonas-Jonava, mašinistas. Sustabdęs savo sąstatą, jis teigė, kad ką tik geležinkelio pervažoje, esančioje už Gaižiūnų – link Kalnėnų, nutrenkė lengvąjį automobilį. „Yra aukų!“ – teigė išsigandęs mašinistas.

Tačiau ugniagesiams gelbėtojams atskubėjus į įvykio vietą, paaiškėjo, kad apvirtusiame „VW Bora“ ne tik nėra prispaustų žmonių, bet ir jo vairuotojas išlipo laukan pats.

Jį apžiūrėję greitosios medikai konstatavo, kad jokios jų pagalbos šiam 47-erių metų asmeniui nereikia. Tačiau jo bendraamžis keleivis dėl viso pikto buvo išvežtas detalesnei apžiūrai į gydymo įstaigą. Policijos žiniomis, jo patirti sužalojimai nėra sunkūs.

Kauno policijos, Kauno priešgaisrinės gelbėjimo valdybos nuotr.

„VW Bora“ vairuotojui nustatytas nesunkus – 1,21 prom. girtumas. T.y. dėl šio įvykio net nebus pradėtas ikiteisminis tyrimas. Tik administracinė teisena, tačiau net už tris Kelių eismo taisyklių pažeidimus. Paaiškėjo, kad „VW Bora“ vairavęs asmuo, kaip ir jo keleivis – vietinis gyventojas, neturi ir vairuotojo teisių. Policijos atstovės teigimu, pirminiais duomenimis, ir niekada jų neturėjo. Tik taip paaiškinama ir, kodėl jis iki šiol nebuvo policijai žinomas.

GALERIJA

  • Velnias ir vėl pakišo girtam vairuotojui pagalvę, nors iki tragedijos buvo per plauką
  • Velnias ir vėl pakišo girtam vairuotojui pagalvę, nors iki tragedijos buvo per plauką
  • Velnias ir vėl pakišo girtam vairuotojui pagalvę, nors iki tragedijos buvo per plauką
Kauno policijos, Kauno priešgaisrinės gelbėjimo valdybos nuotr.
Gairės: krovininis traukinys, automobilis, susidūrimas, geležinkelio bėgiai, girtas vairuotojas, avarija LT
Rašyti komentarą
Komentarai (15)

slykstu

Kuo daugiau sio verslo funkcionieriai tobulins ir darys sudetinga ir sveiku mastymu nesuvokiama teisiu isigijimo procedura pateikdami egzaminuose klausimus is FANTAZIJOS srities tuo daugiau eisme dalyvaus nelegaliai isigije ir jokios patirties neturintys vazinetojai Gyvenimas aiskiai pasako kad neiveikiamu kliuciu ir problemu nebuna

tam --,,Rurenis,,,-dziovintu vafliu sauja

tau , o ne baudomis surinktus pinigus ismest y bala kad kitus darmajiedus sert

Burikas

Nei velnio, nei dievo, nei angelu nera. Tad maziau burkite!
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS