Vidury dienos BMW apšvarinęs vagis: grobį išmečiau, nes nieko vertingo nebuvo | kl.lt

VIDURY DIENOS BMW APŠVARINĘS VAGIS: GROBĮ IŠMEČIAU, NES NIEKO VERTINGO NEBUVO

  • 1

Kauno pareigūnai operatyviai išaiškino, kas viduryje dienos Kauno centre iš svetimo BMW automobilio pasisavino įvairius daiktus.

Rugsėjo 4 d. apie 20.50 val. buvo gautas pranešimas, kad tos pačios dienos popietę, laikotarpiu nuo 13.40 val. iki 14.30 val., iš automobilio BMW pavogta kuprinė „Montblanc“, kurios viduje buvo dokumentai, trys mobilieji telefonai „iPhone“ ir kiti daiktai.

Padaryta turtinė žala tikslinama. Laužimo žymių ant automobilio nepastebėta.

Policijos pareigūnams atliekant procesinius veiksmus, peržiūrėjus vaizdo stebėjimo kameras, vykdant paiešką karštais pėdsakais dar tą pačią dieną apie 22.35 val. Kaune, Jazminų g., sulaikytas galimai nusikalstamą veiką įvykdęs vyras (gim. 1990 m.).

Įtariamasis iškart prisipažino, tačiau su savimi pasisavintų daiktų neturėjo, tikino nieko vertingo neradęs ir daiktus išmetęs. Kaunietis žinomas policijos pareigūnams už anksčiau padarytas panašias nusikalstamas veikas.

Kauno pareigūnai atlieka ikiteisminį tyrimą dėl atviros vagystės. Už tai gresia viešieji darbai arba bauda, arba laisvės apribojimas, arba areštas, arba laisvės atėmimas iki ketverių metų.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Kam rasyt kiek gresia??

Visvien teismas paleis??jei teismai nebutu i viena ranka,tie ismatos sedetu??

SUSIJUSIOS NAUJIENOS