Viduryje gatvės vyrų kautynes pamatę žmonės: vienas iš jų visus puola kaip koks šuo! | kl.lt

VIDURYJE GATVĖS VYRŲ KAUTYNES PAMATĘ ŽMONĖS: VIENAS IŠ JŲ VISUS PUOLA KAIP KOKS ŠUO!

  • 17

Pastarosiomis dienomis pareigūnų akiratyje atsiduria neramumų krečiamas Petrašiūnų mikrorajonas Kaune.

Mušėsi gatvėje

Rugsėjo 7 dieną socialiniame tinkle išplito vaizdo įrašas, kuriame užfiksuoti du šviesiu paros metu gatvės važiuojamojoje dalyje konfliktuojantys vyrai. Vienas iš jų – su mėlyna kuprine, atrodė nusiteikęs išties agresyviai. Vaizdo medžiagoje matyti, kaip jis priešininkui, dėvinčiam rausvos spalvos šortus, į veidą meta, tikėtina, gazuoto gėrimo buteliuką.

Tuomet nukentėjusiajam pradėjus artintis, vyras ėmė spartinti žingsnį atbulas, atsidurdamas kone gatvės viduryje. Aidint keiksmažodžių tiradoms ir abiem įnirtingai gestikuliuojant, netrukus jiedu vis dėlto pasuko į skirtingas puses.

Pasak internautų, konfliktiškas vyras, turėjęs mėlyną kuprinę, Petrašiūnų mikrorajone esą atsirado neseniai – prieš porą savaičių. Kai kurie gyventojai teigė, kad yra jį pastebėję važiuojantį dviračiu bei įvairiose vietose kimbantį prie praeivių. Manoma, kad jis taip elgiasi, nes gali būti apsvaigęs. Tačiau ir kito – gatvėje aptalžyto vyro, būdas esą – ne geresnis.

„Kaip senais gerais laikais“, – rašė prie įrašo komentavęs Giedrius. „Tas žmogus su mėlyna kuprine puola visus žmones. Policija vakar nieko nepadarė jam, o jis užpuolė neįgalų žmogų ir reketavo pinigus... Pasisaugokite, nes jis visus puola kaip koks šuo...“ – įspėjo Judita. 

Dėl tokių visada nešiojuosi dujų balionėlį. Jau net nežinau, iš kurios pusės tikėtis smūgio ar lazdos per galvą.

„Dėl tokių visada nešiojuosi dujų balionėlį. Jau net nežinau, iš kurios pusės tikėtis smūgio ar lazdos per galvą“, – atviravo Viktorija. „Pažįstamą neseniai buvo sumušęs – atėmė telefoną, išmušė dantis. Nieko policija jam nepadaro – vos žmogaus neužmušė, o kitą dieną jau sėdi kioskelyje, netoli Lidlo, ir geria. Policija nedirba šiais klausimais, kol nebus užversta skundais, arba laukia, kol ką nors užmuš, kad pradėtų darbą. Baisu išleisti vaikus į gatvę“, – pabrėžė Kristina.

„Gaus į kuprą gerai ir atšoks fantazija šokinėt“, – įsitikinęs Marius. „Pora vyrų ateitų ir apramintų! Baisu, saugumo nėra“, – jam antrino Roberta.

Policijos akiratyje

Kauno apskrities pareigūnai, reaguodami į socialinėje erdvėje pasirodžiusią informaciją, dėl šio įvykio pradėjo aplinkybių patikslinimą. Pasak jų, rugsėjo 7 dieną nebuvo gauta pranešimų apie viešosios tvarkos pažeidimus Petrašiūnuose. Tačiau rugsėjo 6 dieną tokių būta.

Tądien apie 15 val. buvo gautas iškvietimas, kad Kaune, M. Gimbutienės gatvėje, netoli prekybos centro, apsistumdė du vyrai, kurie galimai nepasidalino tabako gaminiais. Atvykęs ekipažas įvykio vietoje rado vieną vyrą, kuris dėl įvykio neturėjo niekam pretenzijų. Ar šiuose abejuose incidentuose dominavo tie patys asmenys, pareigūnai taip pat aiškinasi.

Policija prašo piliečių ne tik fiksuoti pažeidimus, tačiau ir pranešti pareigūnams telefonu 112. Gavę žinią apie nusikalstamą veiką, jie vyksta pranešėjo nurodytu adresu ir tikrina informaciją.

Papasakojo priešistorę

Portale kauno.diena.lt pasirodžius publikacijai su žurnalistais susiekusi vaizdo įrašo autorė papasakojo daugiau detalių apie įvykį. „Vyras su kuprine į kitą vyrą metė stiklinį buteliuką (kuriame būna parduodami alkoholiniai gėrimai – aut. past.) ir praskėlė jam galvą. Buteliuką jis buvo neseniai nusipirkęs šalia esančioje parduotuvėje“, – pasakojo moteris.

Pasak jos, šis įvykis prasidėjo tada, kai vyras su kuprine spyrė į galvą vyrui, dėvėjusiam raudonus šortus, kuris išgėręs prisėdo ant šaligatvio borto.

„Prasidėjo vienas kito vaikymasis, trukęs apie dešimt minučių. Tuo metu jų vos nepartrenkė troleibusas, nes išbėgo į gatvę dar prieš man įjungiant kamerą ir pradedant filmuoti. Širdis spurdėjo, kad tik jų nepartrenktų, juk eismas T. Masiulio gatvėje – labai intensyvus. Kiek man žinoma, vyras, dėvėjęs raudonus šortus jau yra žinomas policijos pareigūnams. Jis nenorėjo daugiau bėdų, Todėl stipriai šiame konflikte nesireiškė. O vyrą su kuprine savo mikrorajone žinome kaip aršų ir puolantį visus iš eilės“, – detalizavo pašnekovė.

Rašyti komentarą
Komentarai (17)

Mazafaki

Elgesys, kaip psichinio ligonio,gali būti ir narkomas,tie pavartoję taip elgiasi.

Alekas

Tai dar karta parodo kaip dirba policija. Jie tik moka verkslenti del algu!

Vieta

Prie poliklinikos, kur veikia alkocholio parduotuve.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS