Vieną Kauno butą šturmavo ugniagesiai ir policija, tačiau reikėjo tik medikų pagalbos | kl.lt

VIENĄ KAUNO BUTĄ ŠTURMAVO UGNIAGESIAI IR POLICIJA, TAČIAU REIKĖJO TIK MEDIKŲ PAGALBOS

  • 12

Trečiadienio popietę Bendrasis pagalbos centras užregistravo nieko gero nežadantį pranešimą apie mįslingą įvykį viename Taikos prospekto daugiabutyje. 15.08 val. telefonu 112 vyriškis pranešė, kad girdi, kaip moteris šaukiasi pagalbos – maldauja padėti.

Pasak Kauno policijos atstovės, atskubėjus nurodytu adresu, išsiaiškinta, kad bute, iš kurio girdėjosi pagalbos šauksmas, gyvena moteris, turinti sveikatos problemų.

Kadangi niekas šio buto durų policijai neatidarė, šios pareigūnai susirado buto šeimininkės giminaičius. Šie atskubėjo ir su giminaitės buto raktu, tačiau ir šis niekuo nepadėjo, nes iš vidaus į jo durų spyną buvo įkištas kitas raktas.

Tuomet tradiciškai nuspręsta kviesti pagalbon vienintelius tokiais atvejais galinčius padėti ugniagesius gelbėtojus.

Kauno priešgaisrinės gelbėjimo valdybos suvestinėje apie trečiadienio iškvietimus informuojama, kad pranešimas iš policijos apie tai, jog reikia per balkoną patekti į vieną Taikos prospekto butą, buvo gautas 15.37 val.

Atvykus ugniagesiams gelbėtojams, anot policijos atstovės, ugniagesių kopėčiomis iki minėto balkono pasikėlė ir jos kolegos. Pasiekus tikslą, per langą pastebėta viduje esanti moteris. Ši kalbėjo neadekvačiai bei panikavo.

Visgi specialiosioms tarnyboms pavyko situaciją suvaldyti – buto šeimininkė įkalbėta atidaryti joms duris. Tai padarius, kartu su ugniagesiais gelbėtojais bei policija į šį butą pateko ir greitosios medikai. Pastarieji 41-erių metų buto šeimininkę išvežė į gydymo įstaigą.

Rašyti komentarą
Komentarai (12)

Xexe

Keista, kodėl nenušovė,irgi buvo neadekvati,kodel vienus šaudo, kitų ne?

Anonimas= anonistas

tikra vatinė nelaimė.

Nelaimes

Kaip ir neseniai degęs butas Gravrogkų g. 3 name, Vilniaus daugiabučio aprogimas- vien tik vieni palikti neadekvatūs žmonės, kada tai baigsis?? Maža dviejų mirčių dar?? Žmonės likę be būstų, uždūminti, užpilti, kada kas tikrins tokius gyventojus? Ką veikia socialiniai skyriai??
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS