Vienas Kauno penkiaaukštis tapo neadekvačios kaimynės ir jos sugedusio vandentiekio įkaitais | kl.lt

VIENAS KAUNO PENKIAAUKŠTIS TAPO NEADEKVAČIOS KAIMYNĖS IR JOS SUGEDUSIO VANDENTIEKIO ĮKAITAIS

  • 13

Šiandien nuo vidurdienio Kauno policija bei ugniagesiai gelbėtojai beveik dvi valandas buvo apgulę vieną Kalniečių parko prieigose esantį penkiaaukštį. Tiek laiko spręsta, kaip patekti į vieną jo butą, iš kurio, kaip pranešta, pas kaimynus bėgo vanduo.

Kauno ugniagesiai gelbėtojai policijos pagalbos šauksmo patekti į minėtą butą S. Žukausko gatvės penkiaaukštyje sulaukė 12.46 val. Kaip jau tapo įprasta, policijos pareigūnų ten neįsileidžiant.

Ugniagesiai gelbėtojai, atskubėję įvykio vieton, taip pat girdėjo, kad minėto buto viduje kažkas vaikšto. Panašu, kad abejota, kas, nes dar apie valandą spręsta, ką daryti toliau.

Galiausiai 13.31 val. policija davė leidimą ugniagesiams laužti šio buto duris. Panašu, kad tai buvo greičiausias būdas patekti šio, pirminiais duomenimis, ketvirtajame aukšte esančio buto vidun, nes autokeltuvas, galimai dėl problemų privažiuoti prie namo, į įvykio vietą kviestas nebuvo.

Ugniagesiai gelbėtojai teigia, kad jų pagalba patekus minėto buto vidun, jame rasta moteris, su kuria liko bendrauti policija.

Šios atstovė portalui kauno.diena savo pasakojimą apie šį įvykį pradėjo nuo dar 11.39 val. gauto vieno šio namo gyventojo pagalbos šauksmo. Jis skundėsi, kad iš viršaus esančio buto pas jį bėga vanduo, o avarinės tarnybos į tai nereaguoja.

Be to, pranešėjas teigė, kad jo kaimynė iš viršaus linkusi elgtis neadekvačiai ir pridaro jam panašių problemų ne pirmą kartą. Tačiau šį kartą galbūt jai sutriko sveikata, nes ji savo buto durų neatidaro.

Neatidarė niekas minėto buto durų ir policijai. O šios pareigūnams skambinant rastu buto šeimininkės telefono numeriu, jis skambėjo viduje. Tačiau ir juo niekas neatsiliepė.

Galiausiai įvertinus, kad galbūt moteriai tikrai pablogėjo sveikata, nuspręsta jos buto duris laužti. Tačiau davus tokią komandą ugniagesiams, buto šeimininkė su ne mažesniu triukšmu pati atidarė buto duris. Jos elgesys buvo neadekvatus, paaiškinti, kodėl tiek laiko nieko neįsileido, ji nesugebėjo, dėl ko į šį S. Žukausko gatvės penkiaaukštį pasiųsti ir greitosios pagalbos medikai.

Šie užtruko įvykio vietoje trumpiausiai. Ir po trumpo pokalbio su buto šeimininke šią penktą dešimtį pradėjusią moterį išvežė iš gydymo įstaigą. O jos sukeltas problemas policijai bei namo gyventojams pasižadėjo išspręsti moters giminaičiai.

Rašyti komentarą
Komentarai (13)

Pensininkė

BALSUOSIU TIK UŽ VAITKU UŽ JO PROTINGAS MINTIS

Vilnietis

Labai būtu idomu tuos idijotus sulviest i laida Tutku nato generala ta Nida visiška ligone Mikalauska pas Goriene didysis karo strategas visažynis kaip ir generallas Nejaugi jie nemato kad tauta iš tokiu juokiasi nieko konkretaus tik ŠUDMALA klausiau ger prof E Vaitkaus tai visi jo pasisakymai tai tikslus mums nurodomas kelias kuriuo turim eiti Nei vieno kvailo bereikšmio pasysakimo ir klausimai prof užduodami labai protingi ir net stebina ankiek yra protingu lietuvaičiu malonu klausyti

onute

Lietuva nukvakusiu bobu kraštas jus paimkit ta N Vasiliauskaite pamenu ja dar prieš daug metu kuom tik ta avėpiza nebuvo TAI JIN LEZBIJANKA tai JIN FEMINISTĖ tokia nutriušusi sena pana baigusi psichikos kursus pastovei kalba burnos neatvėrusi ir nekvaksėk apie svarbius reikalus sėdi ir sėdėk tame janutienės šemšyne ir malk savo šūda dar pas Ramanauska tinki kur ir esi kviečiama kanors koki Š suregsti dunduke Tai aš tau patariu suaugusi moteris ir tokiu vėplu daug mačiusi
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS