Vienas svečias iš Uzbekijos uždarytas į areštinę | kl.lt

VIENAS SVEČIAS IŠ UZBEKIJOS UŽDARYTAS Į AREŠTINĘ

  • 6

Ketvirtadienį policijos areštinėje atsidūrė nusikaltimu įtariamas vilkiko vairuotojas iš Uzbekistano. Apie tai praneša šalies pasieniečiai, sulaikę jį vos įvažiavusį į Lietuvą.

24-erių metų Ubekistano pilietis buvo sulaikytas Varėnos pasienio rinktinės Kalvarijos užkardos pareigūnų kelyje Suvalkai-Marijampolė, Kalvarijos savivaldybės Salaperaugio kaimo ribose už vilkiko MAN su lenkiškais numeriais vairo.

Pasieniečiams įtarimą sukėlė be kitų dokumentų jo pateiktas Uzbekistane išduotas vairuotojo pažymėjimas. Panašu, kad šį buvo su kuo palyginti. Pasieniečiai praneša perdavę sulaikytojo vairuotą vilkiką kartu su juo važiavusiam tautiečiui, kurio visi dokumentai buvo tvarkingi.

Valstybės sienos apsaugos tarnybos Varėnos pasienio rinktinėje pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl dokumento suklastojimo ar disponavimo suklastotu dokumentu. Lietuvos įstatymai už tokį nusikaltimą grasina areštu arba laisvės atėmimu iki ketverių metų.

Rašyti komentarą
Komentarai (6)

vziruotojas

Tai kad pas ukrainiecius,baltarusus taspats.perka lenkijoj teises padirbtas,95 koda ir uolia,dirbam,retas vairuot normaliai moka,patikdytu visus tai kas pas antra rastu padirbtus dokumentus,jie patys giresi,o ir lenkijoj skelimai,jau ir lietuvoj maciau-padarau kategorijas c,e.taiva.veza ligas,dirba su padirbtais dokais.smagumelis.gal reiketu ir man koki daktaro diploma nusipirkt ir gydyt zmones pradet,butu linksma

Anonimas

Beto pinigai isgaruoja i uzbekija!kur mokeciai ziuri??

Anonimas

Visiems vezejams tai labai patogu,maziau mokesciu ir dyrba pusvelciui
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS