Vietoj nesumokėtų 29 eurų už dėvėtas prekes kėdainietei – šimtinė bauda | kl.lt

VIETOJ NESUMOKĖTŲ 29 EURŲ UŽ DĖVĖTAS PREKES KĖDAINIETEI – ŠIMTINĖ BAUDA

  • 5

Kėdainių rajono policijos komisariato pareigūnai šiandien teismui nagrinėti perdavė bylą, kurioje kėdainiškiai teks atsakyti už statutinių valstybės tarnautojų, karo policijos, Lietuvos Respublikos vadovybės apsaugos tarnybos ar žvalgybos pareigūnų teisėtų nurodymų ar reikalavimų nevykdymą.

Liepos 13 d. 16.53 val. buvo gautas pranešimas, kad Kėdainiuose, J. Basanavičiaus g. esančioje turgavietėje, pardavėjai kilo įtarimas, kad moteris, nusipirkusi prekių už tam tikrą sumą, o kitas prekes, nesusimokėjusi, buvo įsidėjusi į rankinę, kuri akivaizdžiai buvo pilna. Pardavėjai paprašius parodyti rankinės turinį, pastaroji tai padaryti atsisakė. Atvykus pareigūnams moteris taip pat nerodė rankinės turinio ir ne vieną kartą paprašius tai padaryti, ši taip nepasielgė. Moteris buvo sulaikyta ir pristatyta į komisariatą. Apžiūros metu rankinėje rasta įvairių padėvėtų drabužių už 29 eurus.

Už smulkią vagystę 68-erių sulaikytajai paskirta 90 eurų bauda, už akcizais apmokestinamų prekių įsigijimą, laikymą, gabenimą, naudojimą ar realizavimą – 40 eurų bauda. Už statutinių valstybės tarnautojų, karo policijos, Lietuvos Respublikos vadovybės apsaugos tarnybos ar žvalgybos pareigūnų teisėtų nurodymų ar reikalavimų nevykdymą moteriai bus paskirta bauda artimiausiu metu. Už tai numatyta bauda nuo devyniasdešimt iki vieno šimto keturiasdešimt eurų bauda.

Rašyti komentarą
Komentarai (5)

Anonimas

BAUDA GAUNI 10 nesumoki ANSTOLIS BUJOJA POMETU SIMTAI SKOLA VAGIU AFERISTU LAVIO KOMPANIJA KNISA SAVO ZMOGELI NET TOS LAISVES NESINORI

Ona to turėkit sąžinės

Ne iš gero gyvenimo vagia maistą,vaistus,o ne skudurus.

aha

kėdainiškIAI teks atsakyti.. nuostabu. net redaktoriams tikriausiai nebereikia Lietuvių kalbos pamokų..
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS