Vilniaus ir Kauno oro uostuose sulaikyti du teisėsaugos ieškomi lietuviai | kl.lt

VILNIAUS IR KAUNO ORO UOSTUOSE SULAIKYTI DU TEISĖSAUGOS IEŠKOMI LIETUVIAI

  • 1

Vilniaus ir Kauno oro uostuose pasieniečiams įkliuvo du teisingumo vengę lietuviai – Joniškio rajono gyventojas ir jurbarkietis.

Sekmadienį vakare Kauno oro uoste pasieniečiai sulaikė iš Airijos sostinės Dublino už šalies įstatymų pažeidimus išsiųstą 56-erių Joniškio rajono gyventoją.

VSAT pareigūnai nustatė, kad jo paiešką beveik prieš tris savaites paskelbė to paties rajono policija. Joniškietis yra nuteistas už nusikaltimo padarymą. Pasieniečiai keleivį atvesdino į užkardos patalpas ir vėliau perdavė atvykusiam paieškos iniciatoriaus konvojui.

Pirmadienio naktį Vilniaus oro uoste pasieniečiai patikrino iš Londono atskridusių asmenų dokumentus. Kontrolės metu išsiaiškinta, kad 34-erių Jurbarko gyventojas taip pat turi nemalonumų su teisėsauga.

Jo kaip įtariamojo nusikaltimo padarymu nuo šių metų vasario 5 d. ieškojo Vilniaus miesto policija.

Sulaikytą jurbarkietį pasieniečiai perdavė į oro uostą atvykusiems policijos pareigūnams.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Vykdomas

lietuvių gaudymas. Kodėl nepagauna rusų ar lenkų nusikaltėlių? Kuo dėta čia tautybė, kad ją pabrėžti? Ar jie gėjai? O gal krikščionys? Nurodykit tada visas kategorijas. Gražu būtų, kad parašytų - pagavo du moterų nemėgstančius gėjus...Juk gali taip būti, kad ir tarp tos kastos yra nusikaltėlių?

SUSIJUSIOS NAUJIENOS