Vogtais dviračiais džiaugėsi neilgai | kl.lt

VOGTAIS DVIRAČIAIS DŽIAUGĖSI NEILGAI

  • 1

Šiąnakt, šiek tiek po vidurnakčio, mieste patruliavę pareigūnai sulaukė pranešimo, kad Kaune, Pilies g., iš kiemo pavogti 2 dviračiai.

Pareigūnai netruko atvažiuoti minėtu adresu, kur jų laukė dvi jaunos pranešėjos (gim. 1997 m.), mačiusios, kaip buvo atsegti prirakinti dviračiai ir kas jais nuvažiavo. Nepasimetusios ir užfiksavusios nusikalstamą veiką dariusius asmenis, jos išsamiai pareigūnams apibūdino, kaip atrodė du vyrai, kokiais rūbais vilkėjo. Kauno apskrities vyriausiame policijos komisariate buvo pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl vagystės.

Apie 1.05 val. pareigūnai Kauno mieste, nuo Jonavos g. link Jurbarko g., pastebėjo du dviratininkus, atitikusius merginų apibūdinimus. Dviračiais važiavę vyrai nedelsiant buvo sustabdyti. Nors pastarieji pareigūnams teigė, kad dviračiai priklauso jiems, tačiau negalėjo paaiškinti, kur ir už kiek juos pirko, teigė neturintys įsigijimo dokumentų.

Ir dviračiai, ir vyrai buvo pristatyti į policijos įstaigą. Anksčiau teistiems dviem vyrams (gim. 1973 m. ir 1982 m.) už nusikalstamą veiką gresia bauda arba areštas, arba laisvės apribojimas, arba laisvės atėmimas iki šešerių metų. 

Vienas dviratis grąžintas savininkei (gim. 1991 m.), kito dviračio savininkas dar nustatinėjamas. Asmenis, atpažįstančius jiems priklausantį dviratį, prašoma kreiptis į Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnus tel. (8 37) 303 600.

GALERIJA

  • Vogtais dviračiais džiaugėsi neilgai
Policijos nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (1)

mįslė: kiek kainuoja bauda?

už nusikalstamą veiką gresia bauda arba areštas, arba laisvės apribojimas, arba laisvės atėmimas iki šešerių metų.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS