Vyrui neišlaikė nervai: parduotuvės ekspozicijoje buvusį kompiuterį sviedė ant grindų | kl.lt

VYRUI NEIŠLAIKĖ NERVAI: PARDUOTUVĖS EKSPOZICIJOJE BUVUSĮ KOMPIUTERĮ SVIEDĖ ANT GRINDŲ

  • 9

Kauno pareigūnai atlieka ikiteisminį tyrimą dėl turto sunaikinimo ar sugadinimo ir prašo visuomenės pagalbos.

Anot policijos, birželio 13 d. apie 12 val. Kaune, Karaliaus Mindaugo pr., prekybos centre esančioje parduotuvėje asmuo paėmė ir metė ant grindų ekspozicijoje esantį nešiojamąjį kompiuterį „Asus Vivobook“, jį sugadino ir pasišalino.

Padaryta turtinė žala siekia apie 850 eurų.

Vaizdo stebėjimo kameros užfiksavo vyrą, galintį turėti tyrimui reikšmingos informacijos.

Gyventojus, atpažįstančius šį vyrą, žinančius jo buvimo vietą ar galinčius suteikti bet kokios reikšmingos informacijos, prašoma kreiptis į Kauno apskr. VPK Kauno miesto Nemuno policijos komisariato pareigūnus telefonu 8 700 650 75 arba 112, arba el. paštu ieva.staniule@policija.lt.

Už šią nusikalstamą veiką gresia viešieji darbai arba bauda, arba laisvės apribojimas, arba laisvės atėmimas iki dvejų metų.

GALERIJA

  • Vyrui neišlaikė nervai: parduotuvės ekspozicijoje buvusį kompiuterį sviedė ant grindų
Kauno policijos nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (9)

juk ne vyras kaltas

kalta gravitacija

Kaunas

Matomai nesulaukė konsultanto.nes parduotuvėse trūksta darbuotojų ,norint konsultacijos neįmanoma sulaukti.Neiškentes turbūt dėjo į žemę.Tiks vaizdelis parduotuvėse. O internetinėse parduotuvėse išvis nesąmonė.Ieškai prekės ,nori pasiskaityti apie ją, išmeta puslapį pikti ir viskas.Kates maiše neperkam,užtenka tyčiotis iš žmonių.Daug praranda parduotuves kad nera daug prekių juose,nes internetu dauguma neperka.Laikykitės tas prekes ,,paskiau pusę kainos pardavinėsite.

va

juk nepavogė, o žinant, kad prekės apdraustos - nereikia daryti tragedijos, gal žmogui netyčia iš rankų iškrito. Juk už sudaužytą butelį, ar indą iki kasos nereikia mokėti. Už sugadintas prekes apmoka draudimas. Vagystė - nusikaltimas.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS