Žemieji Šančiai sukrėsti: po Kalėdų dingęs kaimynas rastas numiręs virtuvėje ant kėdės | kl.lt

ŽEMIEJI ŠANČIAI SUKRĖSTI: PO KALĖDŲ DINGĘS KAIMYNAS RASTAS NUMIRĘS VIRTUVĖJE ANT KĖDĖS

  • 23

Pirmadienio popietę Žemųjų Šančių Siūlų gatvę buvo apgulusios Kauno specialiosios tarnybos. Policijos pareigūnai viename jos medinuke dirbo iki pat vakaro.

Šiandien Kauno ugniagesiai gelbėtojai savo suvestinėse apie praėjusios paros iškvietimus praneša, kad 14 val. sulaukė policijos prašymo padėti patekti į vieną minėtos gatvės namą. Į jį patekta per langą. Tada atidarytos durys, per kurias vidun įleisti ir policijos pareigūnai. Namo viduje rastas jau pradėjęs irti vyro kūnas.

Policija savo suvestinėse teigia, kad velionis – galimai šiame name gyvenęs 1957 m. gimęs vyras, kurio pasigedo brolis. Pradėtas ikiteisminis tyrimas mirties priežasčiai nustatyti. Nors pirminės apžiūros metu jokių į akis krentančių smurto žymių ant aptiktų palaikų nepastebėta, neatmetant ir galimo nusikaltimo versijos, policijos ekspertai užsibuvo įvykio vietoje iki pat vakaro. Ne iš karto ten įleistas ir, pirminiais duomenimis, velionio brolis, kuris yra tikrasis šio buto savininkas.

Siūlų gatvės gyventojai šiandien portalui kauno.diena.lt pasakojo, kad pasigedo savo viengungio kaimyno, kuris dar prieš porą metų dirbo vienos aukštosios mokyklos apsaugoje, jau po Kalėdų. Į akis krito, kad niekas nebekasa sniego jo kieme, nors anksčiau šis senjoras kruopščiai jį prižiūrėjo. Tačiau tada apsistota ties versija, kad galimai kaimynas – pas kaime gyvenantį brolį. Jokių galimos nelaimės požymių nebuvo: už sienos gyvenanti daugiavaikė šeima jokio iškalbingo kvapo, sklindančio iš kaimyno buto, nejautė, nedegė dieną-naktį jo bute ir šviesa.

Lig šiol negalime atsigauti – tiek laiko gyvenome šalia lavono.

Tačiau šį pirmadienį Siūlų gatvėje pasirodė ir dingusio kaimyno brolis. Jis vietiniams pasakojo, kad paskutinį kartą kalbėjo telefonu su pražuvėliu dar praėjusį rudenį. Po to dar matė, kaip prieš Kalėdas šis sumokėjo už suvartotą elektrą jam priklausančiame bute. Nors sausį jau niekas už elektrą nebemokėjo, dar tikėtasi, kad galbūt padaryta poros mėnesių pertrauka, kaip būdavo ir anksčiau. Tačiau vasarį ir vėl niekas už elektrą nesumokėjo. O prisiskambinti broliui telefonu buvo neįmanoma. Iš pradžių dar signalas buvo geras, tačiau niekas neatsiliepė. Vėliau jau telefonas buvo ne ryšio zonoje.

Galiausiai buto savininkui atvažiavus į Kauną, pražuvėlio kiemo vartai, kaip ir buto durys, buvo užrakinti. Tada ir nuspręsta kreiptis į policiją. O ši tradiciškai tokiais atvejais pasikvietė pagalbon ugniagesius gelbėtojus. Šiems atplėšus vieną pražuvėlio buto langą ir iš vidaus įleidus policiją, dingusysis be žinios aptiktas be gyvybės ženklų sėdintis virtuvėje ant kėdės.

„Lig šiol negalime atsigauti – tiek laiko gyvenome šalia lavono. Jau nekalbant apie tai, kad galbūt dar buvo galima kažkuo kaimynui padėti“, – reziumavo tokios įvykių sekos sukrėsti Siūlų gatvės gyventojai.

Rašyti komentarą
Komentarai (23)

Justukas

skambino dar rudenį...... Praėjo pusmetis tai atvažiavo nuompinigių ir še tau.......

jojo

pensininku pasigenda tik tada kai mokesciu kelis menesius nesumoka

prisedo prie radiatoriaus

ant kaledu ir sudziuvo-rado sausaini
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS