Žmonių įžūlumas ribų neturi | kl.lt

ŽMONIŲ ĮŽŪLUMAS RIBŲ NETURI

  • 14

Kai kurie kauniečiai nesupranta paveldo reikšmingumo. Jie ne tik neprisideda prie jo išsaugojimo, bet jį ir naikina.

"Padarę nusižengimą Lakūnų gatvėje prie ketvirto sandėlio - išvedę kanalizaciją į šlaitą, bandė ją tyliai užkasti ardydami grindinio likučius ir šlaitą. Tačiau šį kartą gelbėjo slaptos kameros ir rėmėjai. Policija jau užfiksavo nusižengimą su visais įkalčiais", - rašoma Kauno tvirtovės parko feisbuko paskyroje.

Nutirpus sniegui ir nespėjus sužaliuoti augmenijai pasimato visos padarytos žalos nuo elementaraus šiukšlinimo iki nelegalių statinių.

"Nesant dideliam įšalui kasama ir griaunama. Jau anksčiau pasakojome apie nelegalų I forto pylimo nukasimą ir gynybinio griovio užvertimą, vandalizmo apraiškas tvirtovės statiniuose. Vienintelė reikšminga apsauga yra vietinių gyventojų sąmoningumas bei kameros fortuose", - teigiama Kauno tvirtovės parko feisbuko paskyroje.

 

GALERIJA

  • Žmonių įžūlumas ribų neturi
  • Žmonių įžūlumas ribų neturi
  • Žmonių įžūlumas ribų neturi
Kauno tvirtovės parko nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (14)

senjoras

kada pradės dirbti seniūnijos savo teritorijose? nejaugi jiems nepriklauso įvedinėt tvarką dėl naikinamų žaliu veju ir tarp medžiu statomu mašinu? dabar iki tiek apnaglėjo, kai kas, kad nesivargina iš aikšteles prie namu išvažiuot normaliai- pavaro trumpesniu keliu tiesiai per vejas žalias, palikdami gilias provėžas..ir niekam tai nerūpi, visi nagli lieka nebaudžiami..kiek visa tai tęsis?gal iš tikrųju įvedus mokestį už automobilį, kažkiek pasikeistų situacija,?

kaunietė

ar jie ir ju palikuonys žada į kitą planetą išsikraustyt? ar visai smegenys neveikia, kad patys viską niokojam- nesuprantam kad teršiam, nesuprantam kam medžiai reikalingi, nesuprantam patys ir vaikams rodom blogą pavyzdį? baisu pagalvot , kas laukia...

Emigran.

Viskas taip ,ne tik savo geldos nežino kur pastatyti.Bus blogai jeigu nesusiprotės.Bus paauklėti ir išauklėti.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS