Žudytis bandžiusį kelių erelį demaskavo pilietiška moteris: ar jis tikrai nesusijęs su garsiu baru? | kl.lt

ŽUDYTIS BANDŽIUSĮ KELIŲ ERELĮ DEMASKAVO PILIETIŠKA MOTERIS: AR JIS TIKRAI NESUSIJĘS SU GARSIU BARU?

  • 8

Portalui kauno.diena.lt pavyko išsiaiškinti daugiau skandalingojo įvykio, patikslintais duomenimis, nutikusio šeštadienio vakare – po 21 val. Kalniečių mikrorajone, aplinkybių.

Kaip jau rašėme, tokiu laiku Purienų gatvėje, kurioje įsikūręs skandalingai pagarsėjęs baras, apie kurį ne kartą rašė portalas kauno.diena.lt, buvo sulaikytas neblaivus (0,87 prom.) automobilį vairavęs 47-erių metų asmuo, prieš tai kitoje miesto vietoje sukėlęs eismo įvykį ir pasišalinęs iš jo vietos.

Sulaikytasis buvo patalpintas į tarnybinio pareigūnų automobilio „VW Transporter“ sulaikymo patalpą, kurioje bandė žudytis, panaudodamas savo bato raištelį.

Tai pastebėję pareigūnai nedelsiant atliko bandžiusiojo nusižudyti gaivinimą ir, atsiradus pulsui bei kvėpavimui, perdavė jį greitosios pagalbos medikams.

Kauno policijos atstovė pirmadienį minėtą informaciją papildė tuo, kad šis gerai jos kolegoms už įvairius Kelių eismo taisyklių pažeidimus žinomas kaunietis buvo demaskuotas, padedant pilietiškai moteriai. Prieš 21 val. ji pranešė apie įtartinai Žemaičių plente manevruojantį „Opel Zafira“, kuris prieš tai Kalniečių gatvėje kliudė „Audi“ ir nuvažiavo.

Pirminiais duomenimis, padedant tai pačiai moteriai, „Opel Zafira“ vairuotojas netrukus buvo sulaikytas Purienų gatvėje. Tačiau ne prie minėto baro, o per maždaug penkis namus nuo jo.

Anot policijos atstovės, minėtas baras su šiuo įvykiu nesusijęs. Nors viena jo kaimynystėje gyvenanti moteris žiniasklaidai teigė dažnai matydavusi panašios markės automobilį prie šio baro, dėl ko neatmetė, kad tai galėjo būti ne pirmas jo vairuotojo pasivažinėjimas tokios būklės miesto gatvėmis.  Policijos atstovės teigimu, sulaikytasis – to paties Kalniečių mikrorajono gyventojas.

Pasiteiravus jos, ar policija turi žinių iš Kauno klinikų, į kurias greitosios medikai pristatė tą vakarą šį asmenį stebėjimui, atsakyta, kad jokios naujos informacijos iš šios gydymo įstaigos negauta.

Dėl šeštadienio vakaro įvykių šiam asmeniui gresia tik administracinė atsakomybė.

Gairės: girtas vairuotojas, bandė žudytis, pagalbos tel, Purienų gatvės baras
Rašyti komentarą
Komentarai (8)

taip

setons /sienauja/ sielas nes liko tik gyvas dar padaras kuris pats save pribaigs kas dar neaisku tai tik jiems nes ju jau ner z=0

Įvykių stebėtoja

Tikras tradicinis vyras. Suverėnas :))) O gal ir violetinis patvorinis ?

Siaubas

Kaltas Lansbergas kuris tam Purienų bare pastoviai girtauja,kolchozus naktimis griauna.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS