„Kauno dienos“ studijoje – Eurolygos finalo ketverto režisierius T. Skamaročius | kl.lt

„KAUNO DIENOS“ STUDIJOJE – EUROLYGOS FINALO KETVERTO REŽISIERIUS T. SKAMAROČIUS

  • 1

Šiandien „Kauno dienos“ studijoje svečiuojasi Eurolygos finalo ketverto režisierius Tomas Skamaročius.

Lietuvoje ant vienos rankos pirštų galima suskaičiuoti aukšto lygio TV transliacijų režisierius. Bene didžiausių profesinių aukštumų pasiekė T.Skamaročius – praėjusį savaitgalį vykęs vyrų krepšinio Eurolygos finalo ketverto turnyras jau ketvirtas, kuriame jis dirbo.

Savo žinioje turėdamas apie 100 žmonių komandą Tomas iš 33 kamerų akimirksniu turėdavo atrinkti tą vaizdą, kuris prie televizorių ekranų prikaustytų krepšinio aistruolius. Vien pasiruošimas šiai transliacijai užtruko pusmetį.

Tačiau T.Skamaročius dirba ne tik su populiariausio Lietuvoje sporto transliacijomis. Jo biografijoje ir bobslėjaus varžybos, ir žmonių bokštas, ir dronų lenktynės ar kompiuterinių žaidimų turnyras. Taip pat Tomo pavardę dažnai galima išvysti populiarių televizijos projektų titruose. Artimiausiuose režisieriaus planuose – F2 vandens formulių Pasaulio čempionato etapas Kupiškyje ir Tokijo olimpinės žaidynės. Apie šios retos profesijos užkulisius, linksmiausius nutikimus ir didžiausias „kliurkas“ – pokalbis su T.Skamaročiumi „Kauno dienos“ studijoje.

 

 

GALERIJA

  • Gražvydas Muižys <span style=color:red;>(iš kairės)</span> ir Tomas Skamaročius
  • Tomas Skamaročius
  • „Kauno dienos“ studijoje – Eurolygos finalo ketverto režisierius T. Skamaročius
Vilmanto Raupelio nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Nesupratau

Eurolygos finalo 4tuko rezesierius... tai ten viskas buvo surezisuota kad reziseriausreikejo

SUSIJUSIOS NAUJIENOS