„Kauno dienos“ studijoje – pokalbis apie Nemuno bunų įrengimą: paskleista melagiena | kl.lt

„KAUNO DIENOS“ STUDIJOJE – POKALBIS APIE NEMUNO BUNŲ ĮRENGIMĄ: PASKLEISTA MELAGIENA

  • 14

Šiandien „Kauno dienos“ studijoje svečiuojasi VĮ Vidaus vandens kelių direkcijos generalinis direktorius Vladimiras Vinokurovas.

Šios įmonės užsakymu vyksta bunų Nemuno pakrantėje statyba. Daugiau nei 200 km ruože įrengus bunas, atsiras galimybė vykdyti laivybą nuo Kauno iki Kuršių marių visu navigacijos laikotarpiu. Tačiau pastaruoju metu didelio atgarsio sulaukė vienoje žiniasklaidos priemonėje pasirodęs tyrimas, neva bunos statomos iš pigesnio dolomito ar net vandenyje greitai tirpstančios klinties, o ne gargždo ar granito, kaip numatyta projekte. Taip pat teigiama, kad nebuvo atliktas detalus poveikio aplinkai tyrimas.

„Tai visiška melagiena. Mano sąžinė rami“, – teigia V.Vinokurovas, ir savo žodžius grindžia KTU mokslininkų atliktu bunų statybose naudojamų uolienų tyrimu. Vidaus vandens kelių direkcija jau pareikalavo paneigti tikrovės neatitinkančias žinias. Pokalbį apie mums visiems svarbų Nemuno likimą kviečiame žiūrėti „Kauno dienos“ studijoje.

 

 

GALERIJA

  • Gražvydas Muižys <span style=color:red;>(iš kairės)</span> ir Vladimiras Vinokurovas
  • Vladimiras Vinokurovas
Vilmanto Raupelio nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (14)

Draugelis

Šis žmogus (Vladimiras Vinokurovas) yra pagarbos nevertas, veidmainis, save perdėtai įsimylėjęs žmogus. Moka saldžiai kalbėti, bet labiau primena bobą, nei rimtą vyrą, galintį atsakyti už savo žodžius. Nepasitikiu šiuo žmogumi, asmeniškai yra praradęs mano pagarbą ir pasitikėjimą. Šlykštu net žiūrėti

Anonimas

Aš vagiu, tu vagi, jis ir ji vagia. Mes vagiame, Jus vagiate jie ir jos vogs. Lietuva blyn.....

prisiminkim

...kiek ir kokių lia-lia-lia buvo apie prieplaukų naudą, o kai įmerkė į Nemuną apie 10 mln., litų, ir tos prieplaukos baigia žolėm apaugti, nenaudojamos, tai dar vieną su Kauno meru sutarę prie salos padarė (kad iš stiklo bokštų prospekte gražesnis vaizdas atsivertų?)
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS