Pokalbis „Kauno dienos“ studijoje: mokėsime už įvažiavimą į Senamiestį, ateityje ir į miesto centrą | kl.lt

POKALBIS „KAUNO DIENOS“ STUDIJOJE: MOKĖSIME UŽ ĮVAŽIAVIMĄ Į SENAMIESTĮ, ATEITYJE IR Į MIESTO CENTRĄ

  • 67

Šiandien „Kauno dienos“ studijoje svečiuojasi miesto Transporto ir eismo organizavimo skyriaus vedėjas Martynas Matusevičius.

„Kauno dienos“ studijos svečias supažindins žiūrovus su planais jau kitais metais apmokestinti įvažiavimą į Senamiestį. Numatoma įrengti užtvarus, kurie registruos automobilių tranzitą ir stovėjimą bei paskaičiuos numatytą užmokestį. Ateityje, pastačius Kėdainių tiltą, apmokestinama zona bus plečiama į miesto centrą.

Tačiau M.Matusevičius turi ir gerų žinių. Savivaldybėje kuriami planai, kaip sumažinti transporto spūstis Taikos, Pramonės, Kovo 11-osios, Baršausko ir aplinkinėse gatvėse.

Jau paskelbta apie planus statyti estakadą virš VI forto žiedo, kuri sujungs Pramonės prospektą ir Baršausko gatvę. Svarstoma, kaip pagerinti automobilių pralaidumą ir kitose, labiausiai nuo spūsčių kenčiančiose žiedinėse sankryžose.

 

 

GALERIJA

  • Martynas Matusevičius
  • Gražvydas Muižys <span style=color:red;>(iš kairės)</span> ir Martynas Matusevičius
  • Martynas Matusevičius
Vilmanto Raupelio nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (67)

ALGIS

Matomai konservų partijos iždas tuščias ., tikisi valdyti amžinai , bet kaip ''zelzinas'' dainavo '' Ne tau Martynai mėlynas dangus'' .

Oras

Tokia jau žmogaus gamta, kad įkvepiame per vieną žmogaus padargą, bet iškvepiame ..... pro du. Ir tas antrasis , ko gero labiau nuodija mūsų miesto centro orą. Manau, kad būtina visus "centristus" dvigubu tarifu apmokestinti nuodijant ypatingai švarų centro orą.

A

Geriausias būdas sumažinti taršą - išpirdolinti visus "taršos mažintojus" iš užimamų pareigų. Pirmiausia iškelkite gyventojams reikalingas įstaigas (registrų centras, sodra, savivaldybė) į lengvai pasiekiamą miesto dalį . Sutvarkykite ar padarykite apvažiavimus o po to jau įvedinėkite naujus suvaržymus ir mokesčius.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS