Advento pašnekesiai su kunigu R. Doveika uostamiestyje | kl.lt

ADVENTO PAŠNEKESIAI SU KUNIGU R. DOVEIKA UOSTAMIESTYJE

  • 3

Gruodžio 5 d. 18 val. Klaipėdos etnokultūros centras buria klaipėdiečius ir miesto svečius į ypatingą renginį „Te nužengia ramybė ant jūsų namų“ Lietuvos muzikos ir teatro akademijos Klaipėdos koncertų salėje (K. Donelaičio g. 4).

Šį žiemos vakarą uostamiesčio Etnokultūros centras kviečia atverti savo širdis jaukiam advento pašnekesiui su kunigu teol. lic. Ričardu Doveika ir kun. prof. dr. Sauliumi Stumbra. Muzikalią renginio atmosferą sukurs tradicinės giesmės, kurias dovanos Klaipėdos Marijos Taikos Karalienės liaudiškojo giedojimo ansamblis, vadovaujamas Vidmanto Budreckio.

Dalijamės kun. R. Doveikos mintimis, linkėdami ramaus laukimo: „Manau, kad visų karų fone, pasimetimo ir įtampos akivaizdoje, reikia žmonėse stiprinti širdies ramybę ir poreikį išlikti santykiuose su kitais žmonėmis. Ramybėje slypi ir pagarba, ir atvirumas, ir kitoniškumo darna, ir dialogas. Galiausia ramybėje slypi taika, joje nėra vietos karui. Gimus Kūdikiui irgi nuskambėjo balsas – ramybė Jo mylimiems žmonėms. Dievas žmogaus gyvenime – ramybės garantas kasdienybėje.“

Įėjimas – laisvas. Šis renginys yra vienas iš „Tradicinių giedojimų“ ciklo, kurį organizuoja Klaipėdos etnokultūros centras, renginių.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

Maldininkas

Covidas sudraske zmoniu gyvenimus, išskyre gimines, šeimas ir tikejimo prasme

Vigantas

Eisime, mums pakeliui.

ačiū,ne

Neisime,kai pamatėme Vėgėlės vakarėlyje jį,tai ačiū,mums ne pakeliui..Nenuoširdu.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS