Ant Biržos tilto – B. Šarkos šou | kl.lt

ANT BIRŽOS TILTO – B. ŠARKOS ŠOU

Vakar vidurdienį praeivius ir stebino, ir linksmino, ir net piktino senamiesčio centre Biržos tiltą valantys zuikio kostiumais apsirengę menininkai. Po šia kauke besislepiantis vienas jų – žinomas Klaipėdos aktorius Benas Šarka – tokius spektaklius su kolega mieste rengia jau kurį laiką.

Ne vienas klaipėdietis, eidamas Biržos tiltu, vakar vidury dienos sustodavo pasižiūrėti į ne kasdien matomą reginį – du vyrai, pasipuošę spalvingais zuikio kostiumais, vaidino uoliai valantys šaligatvį nuo sniego, vienas jų tai darė mačete rankose, o kitam pakako šluotos.

Įvykį stebėjęs praeivis pasakojo, kad reginys atrodė išties įdomiai, o toks performansas jam priminė reklamos kūrimą ar teatralų studentų pasirodymą.

„Kai pamačiau, pagalvojau, kad kuriama reklama, nes šalia buvo žmogus, kuris juos filmavo – pamaniau, kad kuriamas epizodas teatro studentų atsiskaitymui“, – pasakojo vaikinas.

Performansą rodę aktoriai į atsitiktinius praeivius dėmesio nekreipė, naudodami savo atsineštus įrankius toliau valė sniegą.

Vėliau nuotraukos iš šio šou su žaismingais komentarais pasirodė B. Šarkos feisbuko paskyroje.

Ten buvo ir daugiau įspūdingų fotografijų iš šio gatvės meno pasirodymų.

Rašyti komentarą
Komentarai (6)

Turiu prašymą Benui

Gal jis galėtų padaryt 5 min. numerį ,,Klaipėdiečio tribūnai" kurioje prieš kiekvieną savivaldybės posėdį gali išsakyti savo mintis kiekvienas klaipėdietis? Man būtų įdomu pamatyt ką ir kaip šioje vietoje jūs pasakytumėte tarybai ir miestiečiams šia savo individualia kalba..;)

Dabar man

labiau patiko , nei kada nuogas demonstravosi.

Bravo :)

pagaliau rado tikrą gebėjimų panaudojimą ir paskirtį gyvenime. Sužavėtas :) Tęskite.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS