Dešimt patrauklių šokėjų, šokančių lietuje – kaip nepasiduoti gundymui? | kl.lt

DEŠIMT PATRAUKLIŲ ŠOKĖJŲ, ŠOKANČIŲ LIETUJE – KAIP NEPASIDUOTI GUNDYMUI?

  • 0

Ar įmanoma prisipažinti meilėje ir išsakyti jausmus, nepratariant nė žodžio? Yra daugybė būdų tai padaryti, tačiau pats jausmingiausias ir įtikinamiausias – kūno plastikos kalba. Šokio kalba universali – ji suprantama bet kuriam žmogui, nepriklausomai nuo jo amžiaus, tautybės ar socialinio statuso.

Sankt Peterburgo šokio teatras „Iskušenije“, pirmą kartą viešintis Klaipėdoje, pradžiugins žiūrovus naujausiu savo šou „Kvėpuoju tavimi“. Teatras prieš metus jau viešėjo Lietuvoje, ir sužavėtų žiūrovų pageidavimu vėl sugrįžta į mūsų sales. Šį kartą jis neaplenks ir Klaipėdos.

Teatro pastatymai – tai puikūs spektakliai-šou, apjungiantys įvairiausių stilių šokius, nuostabią muziką, romantišką meilės istoriją, humorą ir nuoširdų bendravimą su žiūrovais.

Vandens liūtis scenoje suteikia šokiui ypatingą jausmingumą

Pasaulyje gyvuoja daug šokio trupių, tačiau Sankt Peterburgo kolektyvo unikalumas — finaliniai spektaklio numeriai, kurie atliekami liejantis tikro vandens kriokliams. Pasirodymui naudojama specialiai sukurta techniškai sudėtinga sistema. Juk ne taip paprasta pakelti didžiulį kiekį vandens į scenos lubas, ir laiku jį surinkti išsiliejus gausybei vandens, siekiant nesugadinti scenos ir apsaugoti žiūrovus. Rezultatas – tikro lietaus, tiesiog liūties efektas scenoje – nepakartojamas! Tačiau nepergyvenkite, žiūrovams skėčių tikrai neprireiks!

Meilės istorija vyro akimis, papasakota kūno plastikos kalba

Kiek kartų Jums atrodė, kad santykiuose su mylimaisiais Jūs priėjote bedugnės kraštą ir esate pasiruošę nutraukti santykius, jungusius Jus ilgus metus? O kiek kartų pagalvojote apie tai, jog reikia branginti kiekvieną drauge praleistą minutę?

Šiuolaikinio pasaulio ritme šie klausimai vis dažniau mus persekioja. „Gundymas lietuje“ – tai didžiosios Meilės istorija, kurioje pagrindinis herojus pergyvena savo santykių su mylima moterimi raidą. Jis dalinasi savo jausmais, susikaupusiomis nuoskaudomis, tarsi jau blėstančia meile.

Tačiau pagaliau jis supranta, jog nevertėjo peržengti ribos, kuri du be galo artimus žmones atveda prie bedugnės krašto. Jis suvokia kokie jie artimi.

Spektakliais gėrėjosi daugiau nei milijonas žiūrovų

Šokio teatras „Iskušenije“ – vienas geriausių šiuolaikinių Rusijos teatrų. Tris kartus jo spektakliai buvo pripažinti „Geriausiu Rusijos projektu“. Kolektyvas, drauge su garsiausiomis Rusijos estrados žvaigždėmis ir Cirque du Soleil  dalyvavo Valentino Judaškino „Valentinoff denj“ projekto atidaryme, buvo daugelio festivalių garbės svečiais. Pagrindinis teatro sąstatas – dešimt nepaprastai patrauklių vyriškių, kurių kiekvienas savaip unikalus. Šokėjų tarpe klasikinio baleto artistai, hip hopo šokėjai, akrobatai ir net gimnastai. Kiekvienas jų ne tik šokėjas, tačiau ir puikus aktorius. Spektaklyje jie demonstruoja plačią emocijų gamą – nuo lyrikos iki brutalios vyriškos energetikos.

Pasiduoti ryškių emocijų viesului lengva – tereikia giliai įkvėpti ir pajusti meilės bei gundymo aistrą.

Šokio teatras laukia Jūsų gruodžio 5-ąją, Klaipėdos Žvejų rūmuose, kuriuose Sankt Peterburgo šokio trupė „Iskušenije“  parodys nuostabų šou „Kvėpuoju tavimi“.

Bilietus platina Bilietai.LT.

GALERIJA

  • Dešimt patrauklių šokėjų, šokančių lietuje – kaip nepasiduoti gundymui?
  • Dešimt patrauklių šokėjų, šokančių lietuje – kaip nepasiduoti gundymui?
Organizatorių nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS