F. R. David: Klaipėda – romantiškiausias miestas susituokusioms poroms | kl.lt

F. R. DAVID: KLAIPĖDA – ROMANTIŠKIAUSIAS MIESTAS SUSITUOKUSIOMS POROMS

  • 2

Gerai žinomos dainos „Words“ atlikėjas romantiškiausia Klaipėdos miesto vieta įvardina Klaipėdos vasaros estradą. Tačiau kodėl F. R. David kviečia aplankyti būtent šią vietą, kuri iš pirmo žvilgsnio nei kiek nedvelkia romantika, ir kodėl kalba apie susituokusias poras?

Atlikėjas ketina ten surengti tobulą 80-ųjų vakarėlį visoms susituokusioms poroms, kurios nori dar kartą įsitikinti, kad myli vienas kitą taip pat stipriai, kaip ir draugystės pradžioje, bei meta iššūkį stereotipams, kad į pasimatymus vaikšto tik ką tik įsimylėjusios poros.

Didžiųjų muzikos pasaulio virtuozų kūrinių kupina aplinka yra kur kas daugiau nei tik muzikinis šou. „Ilgai susituokusioms poroms tai – retai pasitaikanti proga panirti į stiprias prisiminimų emocijas, padedančias vėl įžiebti romantikos ugnį. Tikimės išpildyti ne vieną, ir net ne dvi jaunystės svajones iš karto – surengsime patį geriausią 80-ųjų vakarėlį pajūrio širdyje. Be to, tai bus pirmas kartas, kai Lietuvą aplankys garsiosios dainos „Words“ (Don‘t come easy) atlikėjas F. R. David, o grupė „Secret service” pristatys naująjį albumą“, – atskleidžia renginio kūrybinė komanda.

„Norime atgaivinti dvasią, sklandžiusią ore prieš keletą dešimtmečių, ir taip brandžioms poroms priminti, kad norint pasijusti lyg pirmame pasimatyme, reikia visai nedaug pasistengti. Moterims – ryškiai raudonai pasidažyti lūpas, vyrams – senuose „archyvuose“ susirasti spalvotą švarką, o jau muzikos legendos F. R. David, „Secret Service“ ir grupė „Smokie“ pasirūpins užkurti tikrą romantikos židinį žinomomis dainomis“, – pristato liepos 9 d. Klaipėdos vasaros estradoje vyksiančio koncerto organizatoriai.

 

 

GALERIJA

  • F. R. David: Klaipėda – romantiškiausias miestas susituokusioms poroms
  • F. R. David: Klaipėda – romantiškiausias miestas susituokusioms poroms
Organizatorių archyvo nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (2)

Fanas

Pagaliau vasaros estrada atsigaus liepos menesį. Kur bilietus įsigyti ? Kur reklama?

Magas

Tai ar tilps tokioje senovineje estradoje visi norintys? Kazkas cia ne taip...

SUSIJUSIOS NAUJIENOS