Jūros šventėje – „Mylimiausia“ gatvė su išmaniuoju fontanu | kl.lt

JŪROS ŠVENTĖJE – „MYLIMIAUSIA“ GATVĖ SU IŠMANIUOJU FONTANU

  • 2

Liepos 26-28 d. Klaipėdoje vyksiančioje Jūros šventėje visiems puikiai pažįstama Turgaus gatvė pavirs „Mylimiausia“. Ją tris dienas puoš įspūdingos dekoracijos, o miesto gyventojai ir jo svečiai galės pasinerti į pramogas.

Išmanus fontanas ir vaizdai iš 6 metrų aukščio

Jūros šventės metu miestiečiai ir jo svečiai bus kviečiami į „Mylimiausia“ gatvę, kurioje pulsuos šventės širdis – analogų Lietuvoje neturintis interaktyvus fontanas–vandens užuolaida. Šventės svečiai planšetiniame kompiuteryje galės nupiešti norimą paveikslėlį, o fontanas jį „atspausdins“ iš krentančių vandens lašų. Sutemus instaliacija atrodys įspūdingai ir dėl įsijungsiančio apšvietimo.

„Šį unikalų fontaną su partneriais atsivežėme iš Lenkijos. Klaipėdoje jis stovės vos tris dienas, tad visus kviečiame jį išmėginti. Fontano vaizdas, o ir nuotraukos prie jo, atrodys tikrai nepakartojamai“, – sako „Kesko Senukai“ Lojalumo grupės vadovė Jurgita Milaknytė-Ragelė.

Jūros šventės „širdimi“ fontanas pramintas dėl savo formos, atkartojančios „Mylimiausia“ kortelės logotipe esančią žalią širdelę. Jis Jūros šventės lankytojus džiugins kasdien ir bus gerai matomas iš tolo: konstrukcijos aukštis – net 5 metrai. Fontano konstrukcija panaši į vartus – lankytojai galės pro juos praeiti nesušlapdami, mat jutikliai, priartėjus žmogui, sustabdys vandens tekėjimą.

Nors fontanas, organizatorių manymu, bus pagrindinis „Mylimiausia“ gatvės traukos centras, aplink jį netrūks ir kitų pramogų.

„Norintys pažvelgti į šventę iš „padebesių“ ir savo socialiniuose tinkluose pasidalinti įspūdingomis asmenukėmis, turės galimybę pakilti į 6 metrų aukštį specialiu keltuvu. Įsiamžinusiems „Mylimiausia“ gatvėje ir patalpinusiems nuotrauką į socialinius tinklus „Instagram“ arba „Facebook“ su grotažyme #mylimiausia, bus galimybė laimėti ir visų lojalumo programos partnerių prizus“, – pasakoja J. Milaknytė-Ragelė.

Viena kortelė – penkių partnerių naudos

„Mylimiausia“ lojalumo programos partneriai – prekybos tinklas „Senukai“, degalinių tinklas „Circle K“, „SEB“ bankas, „Gintarinė vaistinė“ ir restoranai „Čili“ bei „Soya“ – savaitgalio pramogas dovanoja visiems klaipėdiečiams bei miesto svečiams.

Fontano vaizdas, o ir nuotraukos prie jo, atrodys tikrai nepakartojamai.

„Kasmetinės vasaros šventės jau tampa gražia tradicija – prieš dvejus metus renginį dovanojome Vilniui, pernai organizavome „Mylimadienį“ Kauno Nemuno saloje, o šiemet keliaujame į Klaipėdą. Džiaugiamės, galėdami prisidėti prie bene svarbiausio vasaros įvykio pajūryje – Jūros šventės“, – sako J. Milaknytė Ragelė.

Jos teigimu, „Mylimiausia“ partneriai, atsižvelgdami į besikeičiančius klientų poreikius ir modernėjančią visuomenę, siekia žengti koja kojon su pokyčiais bei žmonėms dovanoti naujausias ir unikaliausias patirtis. Tai atspindi ir lojalumo programos išskirtines savybes – modernumą, patogumą, inovatyvumą.

„Mūsų lojalumo programa ypatinga tuo, kad visų partnerių suteikiamos naudos telpa vienoje kortelėje. Tai – išskirtinė programa rinkoje, kuomet visi partneriai glaudžiai bendradarbiauja tarpusavyje ir tobulina programą nuolat atsižvelgdami į besikeičiančius klientų poreikius, neapkraudami pirkėjų keliomis atskiromis kortelėmis. „Mylimiausia“ – ir vienintelė Lietuvoje bekontaktė mokėjimo bei lojalumo kortelė – du viename“, – pabrėžia „Kesko Senukai“ Lojalumo grupės vadovė.

Partneriai taip pat visos šventės metu „Mylimiausia“ gatvėje kvies prisijungti prie programos – „Mylimiausia“ kortelės bus dalinamos nemokamai, o su renginio skrajute vėliau bus galima ją įsigyti partnerių parduotuvėse už simbolinę 1 cento kainą.

„Mylimiausia“ gatvė lankytojų lauks liepos 26-28 d. (Turgaus g., Klaipėda). Instaliacijų darbo laikas:

Liepos 26 d. (penktadienis): 16 val. – 1 val. nakties.

Liepos 27 d. (šeštadienis): 13 val. – iki vidurnakčio.

Liepos 28 d. (sekmadienis): 10 val. – 18 val.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

Overp

Manau netikes marketingas

Ogi

Kretingiškis pardave Klaipedos centra bankui:) Ir aplamai kiek tu "iškiu" prilinde i Klaipedos istaigas:) "Klaipedos šventes" kaimečiu kormuške.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS