Klaipėda toliau ruošiasi šventėms: Atgimimo aikštę papuoš eglutės | kl.lt

KLAIPĖDA TOLIAU RUOŠIASI ŠVENTĖMS: ATGIMIMO AIKŠTĘ PAPUOŠ EGLUTĖS

Atgimimo aikštei tikros šventinės nuotaikos įkvėps beveik 100 kalėdinių eglučių parkas. Idėją įgyvendinantieji jau nuo penktadienio kviečia uostamiesčio mokyklas, darželius, bendroves bei kompanijas išsirinkti ir papuošti žaliaskarę.

Viena pagrindinių miesto aikščių netrukus sulauks šventinės dovanos. Ketvirtadienį vakare į Atgimimo aikštę ketinama atgabenti 80 eglučių, kurių puošyba bus atiduota į gyventojų rankas.

"Mes iš dalies atkartojame praėjusių metų iniciatyvą, kai aikštėje neatsirado didelė eglė. Tada savivaldybė nupirko daug nedidelių žaliaskarių ir išdalijo jas dekoruoti darželiams. Šiemet mes savo iniciatyva norime papuošti labiausiai matomą miesto aikštę ir įnešti kalėdinės dvasios", – pasakojo iniciatyvą įgyvendinančios įmonės "Nuotaika.lt" direktorius Jevgenijus Sokolovas.

Jeigu per šį laiką tarp įmonių ar privačių asmenų atsiras norinčiųjų atnešti savo gražią eglutę arba kažkas pageidautų kitaip prisidėti prie mūsų iniciatyvos – mielai kviečiame prisijungti.

Pašnekovas neslėpė, kad prieš artėjančias didžiąsias metų šventes surasti tiek daug eglučių nebuvo paprasta, tačiau sumanymą vis dėlto pavyko įgyvendinti bendradarbiaujant su įmone "Eglutė skarota".

Tikimasi, kad netruks atsirasti norinčiųjų papuošti aikštėje įkurdintas žaliaskares.

"Jau nuo penktadienio mes lauksime mokyklų, darželių, įmonių, kurios norėtų papuošti tas eglutes", – teigė J. Sokolovas.

Kadangi eglučių skaičius ribotas, norintieji jas padabinti kviečiami registruotis. Tai reikėtų padaryti elektroniniu paštu info@nuotaika.lt. Šiuo adresu reikia parašyti norinčiųjų puošti atstovo kontaktus ir laukti, kol bus paskirtas žaliaskarės numeris. O tuomet jau nedelsti ir kibti į darbą.

Neatmetama, kad norinčiųjų puošti eglutes gali būti ir daugiau, nei bus atvežta medelių.

"Jeigu per šį laiką tarp įmonių ar privačių asmenų atsiras norinčiųjų atnešti savo gražią eglutę arba kažkas pageidautų kitaip prisidėti prie mūsų iniciatyvos – mielai kviečiame prisijungti", – dovanoti šventinę nuotaiką savo miestui kvietė pašnekovas.

Specialaus eglučių parko atidarymo neplanuojama, tačiau ištisą dieną nuo pat 10 val. ryto šventinę nuotaiką ir jaukumą kurs skambanti muzika.

GALERIJA

  • Klaipėda toliau ruošiasi šventėms: Atgimimo aikštę papuoš eglutės
  • Klaipėda toliau ruošiasi šventėms: Atgimimo aikštę papuoš eglutės
  • Klaipėda toliau ruošiasi šventėms: Atgimimo aikštę papuoš eglutės
  • Klaipėda toliau ruošiasi šventėms: Atgimimo aikštę papuoš eglutės
Vytauto Petriko nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (11)

Vėl

škurlinis šiukšlynas?

Tfu

Neskoninga, neišmoninga, daroma viskas atmestinai ir pajuokai. Gėda merui ir jo svitai.

skaitytoja

kai tvarkysite aikštę įtraukite į projektą pasodinti eglę ir ji užaugs ir nereikės sakyti kad nėra pinigų eglei papuošti atgimimo aikštėje kol užaugs pastatyti didelę eglę o šalia augs pamaina juk viską turime užsiauginti
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS