Klaipėdiečiams bus rodomas žaismingas muzikinis spektaklis visai šeimai | kl.lt

KLAIPĖDIEČIAMS BUS RODOMAS ŽAISMINGAS MUZIKINIS SPEKTAKLIS VISAI ŠEIMAI

  • 2

Klaipėdos koncertų salė karantino metu didelius ir mažus muzikos mėgėjus kviečia į virtualius nemokamus koncertus. Štai kitą savaitę internetu bus transliuojamas Klaipėdos koncertų salės teatralizuotas koncertas visai šeimai „Žaismingos muzikos orkestras koncertuoja su Mere Popins“.

Iš tikrųjų tai – muzikinis spektaklis Pamelos Travers teksto ir Maksimo Dunajevskio muzikos, skambančios kino filme „Iki pasimatymo, Mere Popins“, motyvais. Jį režisavo aktorė Laima Akstinaitė, scenografiją ir kostiumus sukūrė Renata Valčik. Spektaklyje skambanti M.Dunajevskio muzika aranžuota kompozitorės Loretos Narvilaitės ir violončelininko Mindaugo Bačkaus, lietuvišką tekstą jam parašė poetas Dainius Sobeckis ir aktorė Evelina Šimelionė.

Grieš Klaipėdos kamerinis orkestras, vadovaujamas M.Bačkaus, dalyvaus perkusininkas Edmundas Federavičius, vaidins ir dainuos Klaipėdos jaunimo teatro aktoriai E.Šimelionė, Donatas Želvys ir L.Akstinaitė.

Puiki proga virtualiuose ekranuose išvysti prieš kelerius metus Klaipėdos koncertų salėje didelio susidomėjimo sulaukusį jos projektą „Žaismingos muzikos orkestras koncertuoja su Mere Popins“. Renginys skirtas vaikams ir visai šeimai, nes dabartinės kartos mamos ir tėčiai užaugo lydimi filmo herojų dainų. Turbūt ne viena iš mamų vaikystėje norėjo būti tokia elegantiška kaip Merė Popins. Turbūt dauguma svajojo apie tokią, kaip jos, suknelę, skėtį ar rankinę...

Klaipėdos jaunimo teatro aktorių ir Klaipėdos kamerinio orkestro atliekamas spektaklis išsilies džiugiomis ir spalvingomis emocijomis. Suaugusiuosius jis trumpam sugrąžins į vaikystę, primins dainas ir svajones. Merė Popins scenoje linksmai auklės vaikus ir kurs stebuklus, žavėdama ledi Tobulybės išvaizda ir išmintimi, pripildydama širdis gerumo.

Vasario 25 d. 18.30 val. šį muzikinį spektaklį bus galima nemokamai stebėti internetu „Facebook“ tinkle: https://fb.me/e/deqRndNu8 arba „YouTube“ platformoje.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

Dieve

kaip pasiilgau tikro teatro, koncerto kad-ir mažiausio spektaklėlo NE PER KOMPĄ o gyvai...Prakeiktas virusas

bet idomu.

„YouTube“ platformoje. Butinai pazuiresiu- kaip lietuviu kalba, lietuviaj - dainos ... video-Леди Совершенство (песня из кинофильма "Мэри Поппинс, до свидания") !!!

SUSIJUSIOS NAUJIENOS