Klaipėdiečių „Karnavaltonas“ kviečia švęsti meną ir gyvenimą | kl.lt

KLAIPĖDIEČIŲ „KARNAVALTONAS“ KVIEČIA ŠVĘSTI MENĄ IR GYVENIMĄ

  • 0

Klaipėdos kultūrų komunikacijų centras (KKKC) gruodžio 28 d. 18 val. trečius metus iš eilės kviečia meno mėgėjus ir kūrėjus susitikti KKKC Parodų rūmuose (Didžioji Vandens g. 2) vyksiančiame „Karnavaltone“.

„Karnavaltono“ tradicija užgimė, kai vieną gruodžio vakarą tarp dviejų didžiųjų švenčių – Kalėdų ir Naujųjų Metų – KKKC pakvietė meno ir miesto bendruomenes pasipuošti kaukėmis ir ateiti į Meno kiemą kartu smagiai pasiausti. Šiemet dalyvių laukia nauja, ypatinga programa: originaliausios kaukės rinkimai, KKKC „Stand-Up“ komedija, grupių „Darbo džiaugsmai“, „Verslo rizikos rezervas“ lyderio, muzikanto Mariaus Stavario koncertas ir šokiai.

KKKC „Karnavaltono“ vakaro dalyviai kviečiami pasipuošti karnavalinėmis kaukėmis, kurias šventės šeimininkai įvertins, o vakaro pabaigoje originaliausios kaukės savininkas(-ė) bus apdovanotas(-a). Koks geras vakarėlis gali apsieiti be kokybiško humoro ir linksmybių? „Karnavaltono“ metu pasirodys KKKC „Stand-Up“ iniciatyvos dalyviai, kurie, veikiausiai, galėtų prajuokinti ir didžiausią surūgėlį.

M. Stavaris „Karnavaltone“ pristatys savo solinį koncertą. „Kas tas žmogus prie mikrofono? Jis kuklus, bet eina kaip jaguaras ir dievina klasikines kostiumines kelnes. Jis daug nekalba, bet visada turi ką pasakyti. Taip, tai – Stavaris! Siuvamoji ritmo mašina, gitarinė šaltkalvystė, bosinis konvejeris, apipintas ironiškais tekstais – kas gali būti smagiau už tokį dainų gamybos cecho šurmulį?! Kompozitorius, atlikėjas, kolektyvų „Verslo Rizikos Rezervas“ ir „Darbo džiaugsmai“ lyderis, spektaklių muzikos autorius ir gyvenimo teatro žiūrovas, nebijantis peržengti ketvirtosios sienos. Ištikimas savo skoniui, dainuojantis tik lietuviškai su kitų kalbų ekspresyviais inkliuzais ir ypač branginantis nedidelių miestelių koloritą ir publiką“, – taip M. Stavarį pristatė renginio organizatoriai.

Įėjimas – laisvas.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS