Klaipėdos žvejų rūmų rūsyje – B.Šarkos jubiliejiniai vaidenimaisi | kl.lt

KLAIPĖDOS ŽVEJŲ RŪMŲ RŪSYJE – B.ŠARKOS JUBILIEJINIAI VAIDENIMAISI

  • 2

Kovo 26 d. 19 val. Klaipėdos žvejų rūmų rūsyje menininkas Benas Šarka su draugais ir miesto bendruomene švęs Tarptautinę teatro dieną ir pradės minėti savo kūrybinės veiklos 30-metį.

Kūrybinio jubiliejaus proga B.Šarka dalysis su bendraminčiais tuo, ką turi, ir kviečia juos į kelionę po savo praeitį. Trijose vienadienėse parodose / garso vaidenimuose į kompaniją jis pasikvietė Raimundą Urboną, Aureliją Čepulinskaitę, Algį Darongauską, Remigijų Treigį – draugus, kažkuriuo gyvenimo etapu buvusius šalia ir fiksavusius jo kūrybą. Itin reti archyviniai fotokadrai bus rodomi labai trumpai – tik kelias valandas. Bet net tris kartus. Ir kiekvienas kartas bus vis kitoks, taigi nevertėtų praleisti nė vieno.

Savo kūrybinę veiklą pradėjęs nuo pogrindžio ir vėl į jį, tiksliau, į rūsį, sugrįžęs B.Šarka žada ne tik vaizdų, bet ir vyksmo. Garso vaidenimuose šalia jo bus Donatas Bielkauskas, Edmundas Gilys ir Larionas Dyakovas.

„Stebuklai vyksta kiekvieną dieną, tik reikia juos pamatyti. Žiūrovai atėję turi pamatyti ne mane – jie turėtų pamatyti tik save“, – sakė B.Šarka.

Susitikti su savimi B.Šarkos vaidenimuose bus galima nemokamai kovo 26 d., balandžio 1 ir 15 d. 19 val. Žvejų rūmų rūsyje (Taikos pr. 70, pro tarnybinį įėjimą).

Balandžio 8 d. 19 val. B.Šarkos teatro trupai taip pat Žvejų rūmų rūsyje atliks naujausią performansą „AOUM“. Bilietai – po 5,50 Eur, bilietus platina „Tiketa.lt“.

GALERIJA

  • „AOUM“ – naujausias B.Šarkos performansas.
Rašyti komentarą
Komentarai (2)

herkus

puikios nuotraukos.. gaila, kad tik dvi teidetos..

lk

Šarkai geriau vienoje Bangų gatvės įstaigoje vaidentis- ten besigydantis kontingentas gal būt ir supras jo ,,meną"

SUSIJUSIOS NAUJIENOS