Kultūros pieva „I Love Palanga“ pradeda septintąją vasarą | kl.lt

KULTŪROS PIEVA "I LOVE PALANGA" PRADEDA SEPTINTĄJĄ VASARĄ

  • 0

Muzika iš Izraelio, „Kino pavasario“ rezidencija ir jubiliejinė „LRT Opus terasa“ – kultūros pieva „I love Palanga“ pradeda septintąją savo vasarą.

Dar vienai jaukumo, bičiulystės ir atradimų vasarai į Palangą sugrįžtanti kultūros pieva „I love Palanga“ pirmaisiais koncertais su savo lankytojais pasisveikins jau šį savaitgalį: penktadienį scenoje susitiks tamsaus ir ramybe dvelkiančio indie-roko atlikėja iš Klaipėdos Ingaja ir kaunietis Lukas Pilkauskas, skaniai maišantis Hiperbolės ir Connan Mockasin ar Teisučio Makačino ir „Tame Impala“ kūrybą. Šeštadienį gitaras brūkštels ironiškais tekstais garsėjanti roko grupė iš Vilniaus „Arklio galia“.

Nuo pirmadienio kultūros pievoje tradiciškai įsikurs LRT Opus radijo studija, kuriai ši vasara jubiliejinė. Penktus metus iš eilės tiesiai iš pievos su Lietuva sveikinsis charizmatiškasis Richardas Jonaitis, prie kurio prisijungs kolega Tomas Lukaševičius.

Kaip ir kasmet „I love Palanga“ didžiulį dėmesį skirs šviežios muzikos pristatymui ir surengs per 40 muzikinių susitikimų su perspektyviausiais muzikos inkubatoriaus „Novus“ dalyviais ir atlikėjais bei grupėmis iš Lietuvos, Latvijos, Estijos, Vokietijos, Švedijos, Australijos ir t.t.

Bendradarbiaujant su Izraelio ambasada Lietuvoje bei Palangos miesto savivaldybe, kultūros pievoje šią vasarą svečiuosis net trys eklektiškos šiuolaikinės Izraelio muzikos scenos atstovai – „JonZ“, Eldad Zitrin bei „Ori“. Pastarąjį atlikėją „I love Palanga“ scenoje išvysite jau birželio 30-ąją.

Septintoji kultūros pievos vasara taps ir kino vasara – Vilniaus kino festivalis „Kino pavasaris“ „I love Palanga“ šią vasarą pristatys 10 žiūrimiausių šių metų festivalio juostų: „Gražuolė ir Sebastianas: draugai visam gyvenimui”, „Jūsų Vincentas“, „Ką žmonės pasakys“, „Kandelarija“, „Maria Callas: savais žodžiais“, „Manasis Godard‘as“, „Michelin“ žvaigždutės“, „Silvana“ bei  „Šventa vieta“.

Liepos viduryje į „I love Palanga“ užsuks ir „Kino karavanas“, o rugpjūtį lietuviškos mados bei aktyvaus gyvenimo būdo gurmanus ant žolės sukvies mados, muzikos ir sporto savaitgalis „Palanga MOD“.

GALERIJA

  • Kultūros pieva „I Love Palanga“ pradeda septintąją vasarą
  • Kultūros pieva „I Love Palanga“ pradeda septintąją vasarą
  • Kultūros pieva „I Love Palanga“ pradeda septintąją vasarą
Organizatorių nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS