Muzikinis teatras kviečia dovanoti sielos pokylį | kl.lt

MUZIKINIS TEATRAS KVIEČIA DOVANOTI SIELOS POKYLĮ

  • 0

Klaipėdos valstybinis muzikinis teatras kuria naują tradiciją: artėjančių švenčių proga skatina dovanoti bilietus į renginius vargingiau gyvenantiems klaipėdiečiams.

Kai už durų jau stovi Kalėdos, norisi dalintis švente su tais, kurie jos labiausiai išsiilgę. O klasikinės muzikos koncertas ar spektaklis kiekvienam leidžia pasijusti save gerbiančios miesto bendruomenės dalimi, suteikia progą pamiršti sunkumus ir prisiminti, kad pats gyvenimas yra šventė. Kiek džiaugsmo  suteikia vien apsilankymo teatre laukimas.

Todėl Klaipėdos valstybinis muzikinis teatras prieš šventes kviečia uostamiesčio gyventojus nepamiršti šalia esančiųjų – tų, kurie patys sau negalėtų leisti prabangos apsilankyti koncerte ar spektaklyje. Galbūt jūsų kaimynystėje gyvena daugiavaikė šeima, neišgalinti visų savo atžalų nuvesti į vaikišką spektaklį? Gal senjorai, kurių pensijų teužteks kukliam Kūčių stalui, arba kiekvieną pašalpos centą priversta skaičiuoti bedarbių šeima?

O gal norėtumėte klausytis šventinio koncerto tyliai žinodamas, jog čia pat, toje pačioje salėje, jūsų dėmesingumo dėka sielos pakylėjimą išgyvena kitas, visai nepažįstamas žmogus, ir taip pajusti dvigubą šventę?  Jei taip – Klaipėdos valstybinis muzikinis teatras pasirengęs būti tokios kalėdinės dovanos tarpininku. Jūsų nupirkti bilietai labai nudžiugintų Lietuvos samariečių bendrijos Klaipėdos skyriaus, Caritas organizacijos, senelių globos namų globotinius ir miesto senjorų klubų narius.

Patinkantį renginį ar koncertą iš sezono repertuaro dovanai galite parinkti patys. Norime tik atkreipti dėmesį į du pokylio dvasia alsuosiančius paskutinės metų savaitės koncertus - „Štrauso muzikos sūkurys“ gruodžio 27-ąją Palangos koncertų salėje ir „Štrauso muzikos istorijos“ gruodžio 29 d. Lietuvos muzikos ir teatro akademijos Klaipėdos fakulteto salėje.

Norinčius dovanoti muzikines Kalėdas ne tik sau, bet ir vargingiau gyvenantiems kviečiame susisiekti su Klaipėdos valstybinio muzikinio teatro Rinkodaros projektų koordinatoriumi Domininku Malajavu tel. 8 46 47 01 52 arba el. paštu rinkodarosprojektai@kvmt.lt.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS