„Muzikuojančiame kelte“ – humoras tik suaugusiesiems | kl.lt

"MUZIKUOJANČIAME KELTE" – HUMORAS TIK SUAUGUSIESIEMS

  • 1

Stebuklų kupiną Joninių vakarą festivalis "Muzikuojantis keltas" atidarė savo koncertinį sezoną ir, gyvai skambant gražiausioms Ovidijaus Vyšniausko dainoms, Jonų ir Janinų apsuptyje palydėjo besileidžiančią saulę...

O jau šį šeštadienį, liepos 1-osios vakarą, žinomas Lietuvos aktorius Ramūnas Rudokas rengia tik suaugusiesiems skirtą humoristinį dialogą "N-18", kurio metu klaipėdiečius ir miesto svečius jis kviečia išdrįsti stoti į akistatą su nepagražinta tiesa ir nuvainikuoti tariamus tabu.

Anot R. Rudoko, geriau kartais atviriau pašnekėti apie vyrų ir moterų santykius, vaikus, kaip mes juos mylime ir vertiname, apie tai, kas žmonėms rūpi ir su kuo susiduria kasdieniniame gyvenime, tik truputį aštriau. "Žmonės išgirs visą tiesą", – sakė aktorius.

"N-18", pasak programos autoriaus, bus interaktyvus pokalbis su žiūrovais. Jo metu su humoru bus gvildenami klausimai, kurių nedrįstame užduoti netgi tiems, kurie yra arčiausiai mūsų. Tai būtų galima vadinti mono spektakliu, tačiau pats aktorius linkęs mažiau sukti galvą dėl apibrėžimo, o sutelkti dėmesį į turinį: "Galima sakyti, jog tai istorija, kuri panaši į tūkstančius kitų istorijų, išgyvenamų už tūkstančių langų ir durų. Nepaisant to, kad visiems rūpi tie patys dalykai, keli iš mūsų gali apie tai kalbėti laisvai ir nevyniodami savo minčių į visuomenės normų vatą?"

Šiame šou "rankomis sukirto" paties R. Rudoko ir bendražmogiškoji patirtis — abi sutarė prabilti be cenzūros. "Nevadinu savęs autoriumi. "N-18" scenarijų parašė pats gyvenimas. Tereikia akylai stebėti gyvenimą, o temos kyla iš mano paties patirčių, — pažymėjo aktorius. - Manęs neaplanko kūrybinės kančios. Niekada pernelyg ilgai negalvoju, prieš kurdamas pasirodymo programą. Tiesiog pradedu daryti ir galiausiai padarau."

Patirtis, įgyta pasirodymų metu ant "Muzikuojančio kelto" denio, aktoriaus R. Rudoko žodžiais, yra nuostabi. "Tai yra puikiausia vieta praleisti vasaros vakarą, pamatyti jūros vartuose besileidžiančią saulę. Labai džiaugiuosi, galėdamas darsyk dalyvauti šiame festivalyje", – sakė Lietuvoje puikiai žinomas aktorius.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Kaip gi ne..-

Išseko "kūryba", tai dabar apie klyną pradės svaičioti, girdėjau tokiu ir ne karta, vulgarus idiotai ir tiek...

SUSIJUSIOS NAUJIENOS