Niūriomis lapkričio dienomis iš namų vilios nemokamos veiklos | kl.lt

NIŪRIOMIS LAPKRIČIO DIENOMIS IŠ NAMŲ VILIOS NEMOKAMOS VEIKLOS

  • 0

Lapkričio mėnesį iš namų vilios zumba, Rytų sveikatingumo mankšta tiems, kurie tiki įkvepiančia Rytų kultūros galia, galimybė pasinerti į muzikos garsų jūrą su studijos „Grock“ entuziastais – tai tik keli pasiūlymai iš lapkričio mėnesio nemokamų veiklų kalendoriaus „Ir kūnui, ir sielai“, skirto pajūrio gyventojams.

Klaipėdos miesto visuomenės sveikatos biuras lapkričio mėnesį kviečia jungtis prie šiaurietiškojo ėjimo užsiėmimų bei senjorams skirtų išvykų prie jūros ir kuo daugiau laiko praleisti gamtoje. Tai labai naudinga sveikatai bei prieinama fizinė veikla kiekvienam. Šie užsiėmimai nereikalauja specialaus fizinio pasirengimo. Paskutinį rudens mėnesį senjorai vėl kviečiami į mankštas su elastinėmis juostomis, gimnastikos kamuoliukais bei išbandyti šokių ir laisvalaikio centro „Rueda“ organizuojamas „Solo“ pramoginių šokių pamokas. Artėjant žiemai visuomenės sveikatos specialistai skatina visus pasirūpinti savo sveikata, todėl kviečia senjorus dalyvauti paskaitoje „Mankšta senjorams ir sveikatinanti mityba“.

Klaipėdos miesto visuomenės sveikatos biuras lapkričio mėnesį kviečia mažuosius klaipėdiečius į plokščiapėdystės ir laikysenos korekcijos mankšteles, kurios padės koreguoti judesio, kūno padėties sutrikimus ir stiprinti vaiko organizmą. Šį mėnesį paaugliai ir vėl gali išbandyti nemokamus performansų dirbtuvių ir kūrybinių teatro dirbtuvėlių užsiėmimus, kurių metu atliekami įvairūs pratimai stiprina kūną, o norintieji įgauti pasitikėjimo savimi, atsikratyti antsvorio bei pagerinti savo sveikatą kviečiami į Rytų kovos menų centrą, kur organizuojami aikido užsiėmimai ne tik vaikams, bet ir suaugusiesiems. Norintys išmokti apsiginti raginami dalyvauti savigynos pamokoje „Pasaulinė kovos su prievarta prieš moteris diena“, kuri vyks lapkričio 25 d. Klaipėdos m. visuomenės sveikatos biuro salėje.

Klaipėdos m. visuomenės sveikatos biuras, paskutinį rudens mėnesį norėdamas atkreipti visuomenės dėmesį į apsinuodijimus, jų profilaktiką bei pirmąją pagalbą, kviečia visus ne tik į paskaitą  „Kaip išvengti apsinuodijimų ir padėti nukentėjusiajam“ (lapkričio 9 d.), bet siūlo ir visus kitus jau tradicija tapusius užsiėmimus. Vieni iš jų – įtraukiantys indiški šokiai. Taip pat kviečia į kalanetikos, zumbos ir nemokamus stalo teniso užsiėmimus bei ragina išbandyti šiuolaikiškus šokius porose – kizombą ir Salsa Rueda de Casino. Kiti užsiėmimai skirti kūdikių laukiančioms klaipėdietėms, kurios kviečiamos atvykti į Visuomenės sveikatos biurą pasimankštinti bei pasisemti žinių, skirtų būsimiesiems tėveliams.

Daugiau informacijos apie paskaitas ir išsamų tvarkaraštį galima rasti www.sveikatosbiuras.lt bei „Facebook“ paskyroje „Klaipėdos miesto visuomenės sveikatos biuras“. Į visus nemokamus užsiėmimus būtina registruotis iš anksto telefonais: (8 46) 23 40 67, 8 612 30 179. Registracija į tėvelių mokyklėlę ir nėščiųjų mankštas tel. 8 640 93 340.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS