Prieš Užgavėnes Klaipėdoje – akcija „Menu Morę...“ | kl.lt

PRIEŠ UŽGAVĖNES KLAIPĖDOJE – AKCIJA „MENU MORĘ...“

  • 2

Dalyvavote Klaipėdos miesto Užgavėnių šventėje praėjusiais metais, o gal prieš kelis dešimtmečius? Nusifotografavote prie Morės vieni ar apsupti linksmo persirengėlių būrio? Morė nuotraukoje dar sveika, o gal jau liepsnoja? Puiku!

Klaipėdos miesto savivaldybės Etnokultūros centras kviečia dalyvauti virtualioje parodoje „Menu Morę...“. Tereikia atsiųsti savo užfiksuotą uostamiesčio Užgavėnių šventės akimirką, kurioje matoma Morė – Klaipėdos miesto Užgavėnių šventėje dalyvavusi ir joje sudegusi pamėklė. Nuotraukas, nurodant savo vardą, pavardę ir šventės metus, parodos rengėjai prašo siųsti iki vasario 8-osios e. paštu: akcija.menumore@gmail.com.

Organizatoriai atkreipia dėmesį, kad, siųsdami nuotraukas, akcijos dalyviai sutinka su jų publikavimu socialiniuose tinkluose ir viešojoje erdvėje. Jei siunčiamose nuotraukose matoma daugiau asmenų, akcijos dalyviai atsako už tai, kad šie asmenys yra informuoti ir sutinka su nuotraukos publikavimu socialiniuose tinkluose ir viešojoje erdvėje. Organizatoriai pasilieka teisę neskelbti nekokybiškų, įžeidžiančio turinio ar parodos temos neatitinkančių nuotraukų.

Parodą „Menu Morę...“ virtualiai apžiūrėti bus galima nuo vasario 13 d. Klaipėdos etnokultūros centro „Facebook“ paskyroje @etnocentras.lt.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

Chyy

ale ir aštrialiežuviai - sugalvok tu man tiek tokia akciją tiek pavadinimą..Šaunuolai, privertė nusišypsoti..

Cha

Kokią ten dar Morę..? Užtenka pažiūrėti į naujai išrinktos valdžios gyvas mores - Čmilytę, Šimonytę, Armonaitę ar Tatuirowską, ir jokių prisiminimų nebereikia. Baisios jos. Vidumi ir išore. Negaliu rašyti apie deginimą, bo dar būsiu apkaltintas smurto kurstymu prieš LR pieliečių oficialiai išrinktą valdžią... Tiek to.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS