Šiauriniame rage – M. Jankavičiaus koncertas | kl.lt

ŠIAURINIAME RAGE – M. JANKAVIČIAUS KONCERTAS

  • 7

Ketvirtadienį naujoje renginių erdvėje Šiaurinisragas.lt netrūks šilumos ir gerų emocijų, kurias savo koncerto metu dovanos atlikėjas Mantas Jankavičius. Bilietus į koncertą dienraščio skaitytojai su specialiu kodu gali įsigyti tik už kelis eurus.

Paskutinį vasaros mėnesį uostamiestyje nestinga progų pasisemti puikių prisiminimų, šildysiančius visus metus.

Viena tokių progų – jau šį ketvirtadienį gyventojų pamėgtoje renginių erdvėje Šiaurinisragas.lt vyksiantis atlikėjo M. Jankavičiaus ir gyvo garso grupės koncertas.

Žadama, kad charizmatiškojo M. Jankavičiaus koncerto po atviru dangumi metu netrūks gerų emocijų bei vasariškos šilumos.

„Vasaros laikas ir susitikimai po atviru dangumi man visada reiškė tam tikrą magiją. Kai ore dvelkia vasaros vakaro ramybė, su klausytojais užsimezga tikrai betarpiškas, šiltas ryšys. Tikiu, kad ir šiame koncerte, mes, susirinkę po dangum, būsime atviri ir laimingi. Tikiu, kad bus daug šiltų šypsenų ir tikrų nesuvaidintų emocijų“, – dėstė koncertui besirengiantis muzikantas.

Programoje su gyvos muzikos grupe skambės ir gerai žinomos dainos, ir nauji kūriniai: „Laisvi drugeliai“, „Čiuožki“, „Stok“, „Proto komitetas“, „Dangus nesibaigia“, „Vienam pasaulyje“ ir kt. Laisvė, juokas, nuoširdumas ir šokiai – tai pagrindiniai programos elementai, kurie neišvengiami kiekvienam Manto koncerte.

Portalas klaipeda.diena.lt savo skaitytojams dovanoja unikalią progą šiltą ketvirtadienio vakarą praleisti po atviru dangumi su muzikos garsais.

Su nuolaidos kodu „KLAIPEDA“ bilietas C sektoriuje į M. Jankavičiaus koncertą rugpjūčio 13 Šiauriniame rage kainuoja tik 6€.

Bilietų kiekis ribotas. Bilietus galima įsigyti internetiniame puslapyje bilietai.lt.

Rašyti komentarą
Komentarai (7)

neziniukas

tikejau kol mazas buvau, dabar tik faktus renku :)

Nežiniukui

Toks didelis o i pasakas tiki:)

Ingrida

Labai keista ,kad šaligatvių,skverų remontai vyksta visame mieste ,bet ne tokioje prestižinėje vietoje,kur atplaukia kruiziniai laivai ir į krantą išlipa tūkstančiai svečių iš užsienio, vyksta koncertai.Ši pakrantės vieta turėtų būti sutvarkyta ypatingai funkcionaliai ir gražiai. Nuo jos prasideda miesto pažintinė veikla.Tad parodykime ,kad tikrai gyvename civilizuotame krašte.Nes dabar čia kažkoks chaosas.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS