Svajonių miestui Klaipėdai – mero ir jo dukters daina | kl.lt

SVAJONIŲ MIESTUI KLAIPĖDAI – MERO IR JO DUKTERS DAINA

  • 34

Uostamiesčio meras Vytautas Grubliauskas kartu su savo jauniausia dukterimi Elzyte nusprendė netradiciškai pasveikinti savo gimtąjį miestą Klaipėdą 764-ojo gimtadienio proga.

Miesto vadovas su dukterimi ir Klaipėdos džiazo orkestru įrašė naują uostamiesčiui dedikuotą bei meile ir patriotiškumu savo miestui spinduliuojantį kūrinį „Svajonių miestas – Klaipėda“.

Naujosios dainos „Svajonių miestas – Klaipėda“ žodžių ir muzikos autorius – 2014-ųjų Klaipėdos metų mokytojas Sergejus Treščenkinas, gimęs Suvalkijoje, užaugęs Aukštaitijoje, bet visa širdimi pamilęs Lietuvos uostamiestį.

„Klaipėda yra mano svajonių miestas. Todėl ir gimė ši daina“, – pažymėjo S. Treščenkinas.

Dainos ir vaizdo klipo „Svajonių miestas – Klaipėda“ kūrybinė grupė: Vytautas Grubliauskas (vokalas, trimitas), Elzytė Grubliauskaitė (vokalas), Sergejus Treščenkinas (žodžių ir muzikos autorius), Jievaras Jasinskis (aranžuotė), Klaipėdos džiazo orkestras (vadovas – Kęstutis Sova), įrašų studija „Studijofonas“ (garso režisierius Gintautas Litinskas), Algis Ražauskas (vaizdo klipo montažas), fotografijos studija „Fotopolis“ ir Andrius Pelekauskas, kūrybinė video gamybos studija „RGB Pictures“ ir Gintaras Tamošauskas, dronų paslaugų bendrovė „Oro grupė“ ir Kęstutis Macevičius (vaizdo medžiagos autoriai), Inga Grubliauskienė (idėjos autorė).

GALERIJA

  • Svajonių miestui Klaipėdai – mero ir jo dukters daina
Organizatorių nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (34)

Maria

grazi daina, nuosirdus atlikimas! Aciu Vytautui, aciu Elzytei!

Klausyk Mėėėėėėėmeli

užknisai su savo mėnuliu, eik budinčiai palatos seselei papasakot

dar nori, kad žmonės neemigruotų

Kiek galima laikyti www.kl.lt puslapyje šią "pasaulinio garso" naujieną. O štai apie Klaipėdos kultūros žmonių pagerbimą – Kultūros magistrų vardų suteikimą – jau nė žodžio! Tad kaip galima tikėti nors menku šio tinklapio objektyvumu. Tai labai šališka, nemoralu ir gėda.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS